implanty okrągłe 330 ml

Anonim
Kasik123
Bydgoszcz · Utworzono: 31 sty 2020 · Ostatnia odpowiedź 6 lut 2020

Hey dziewczyny, Jestem przed operacją, wybrałam implanty okrągłe 330 ml, czy któraś z Was jest posiadaczką takich i mogłaby pokazać efekt? ?

14 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Kamila87
    6 lut 2020

Gratuluje i zazdroszczę ?

• Anonim
    Kasik123
    6 lut 2020

Hey dziewczyny , jestem już po , wczoraj ok 16 miałam operacje , na ta chwile jest ok troszkę pobolewa, nastawiam się na prawdziwy ból w następnych dniach ?pocieszam się tym , ze są leki przeciwbólowe. Lekarz wsadził mi 325 Nagor podobno są bardzo miękkie w dotyku (niestety implant 350 groził powikłaniami gdyż mam strasznie wąska klatkę )no cóż i tak się cieszę , ze to zrobiłam i ciagle nie mogę w to uwierzyć ? Pokaże zdj za kilka dni :) pozdrawiam

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020

Aleksandra a jaki miałeś wyjściowy rozmiar? Możesz wrzucić tu zdjęcie biustu?
    I zgadzam się z tym co piszesz 300-400 nie są w żadnym wypadku duże jeśli swoje wyjściowe masz małe albo zerowe. Moje są średnie, na pewno nie małe ? małe to ja miałam przed, ledwo żywe b70. A teraz mam fajny, pełny biust i liczę, że jeszcze się pięknie zaokrąglą.
    Prawdą jest również że przy zerowym, małym biuście ryzykowne jest duże powiększenie piersi. Nie wykluczone, że za kilkanaście lat kiedy figura mi się zmieni pomyślę o większych. Na tę chwilę obecne pasują do mnie idealnie. O takich marzyłam i już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła je wyeksponować ?

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020

Myślę, że to zależy od efektu jakiego oczekujesz. U mnie też zdecydował lekarz. Wiedział czego oczekuje i wybrał tak żeby było dobrze. Mi bardzo zależało żeby piersi były pełne, kształtne ale nie przerysowane.

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020

Dziękuję ?
    Po operacji pierwsza doba i druga do wieczora zajebiście ? ale to oczywiście zasługa kroplówek. Prawdziwy ból pojawił się wlasnie wieczorem w drugiej doby i trwał jeszcze przez 2 dni. Później było coraz lepiej. A po tygodniu można powiedzieć, że tylko lekki dyskomfort. Teraz bywa że zapominam że mam coś więcej na klacie ?
    Jak czytałam relacje innych dziewczyn to bywa równie, też miałam stres dzień przed ale w dniu operacji luzik. Wszystko ze mnie zeszło. I lepiej nastaw się że może boleć ale pamiętaj że masz do dyspozycji tab. przrciwbolowe i reaguj wcześniej żeby ból się nie rozkręcił.

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020

Aha i teoretycznie piersi wracają po min. 3 mies nawet do 6 mies.

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020

Też się tego bałam ale jak ktoś ma asymetrie (właściwie każdy ma mniejszą/większą) to trzeba się liczyć, że jeden sutek może być tak jak był wcześniej wyżej lub niżej. Jednak wiele zależy od ręki chirurga ;) mój spisał się na medal i mogę szczerze polecić

• Anonim
    Kasik123
    31 sty 2020

Ja tez mam wstępnie polytech podobno są świetnej jakości ale zastanawiam się nad rozmiarem jeszcze czy nie zmienić na 350 ale nie chce przesadzić , mam mega waska klatkę :/

• Anonim
    Ania856087
    31 sty 2020

Sa piekne!!! Ja mam wybrane 320 polytech okragle,profil wysoki ...i tak sobie myślę, jaka to roznica miedzy tym srednim a wysokim...O wysokim zdecydował lekarz. Operacja planowana na lipiec .166cm/50kg/73cm/b

• Anonim
    Kasik123
    31 sty 2020

Dziękuje za zdjęcie , są śliczniutkie , jak się czułaś po operacji ? Ja mam za 5 dni i zaczynam się stresować, a jednocześnie chce mieć to już za sobą ;)

• Anonim
    Natulkaa
    31 sty 2020

po jakim czasie piersi wracają do swojego wyglądu i są równe ? bo jak patrzę bo u wielu dziewczyn po operacji piersi są nierówne i się boje ze jak ja się zdecyduje to że tak mi zostanie

• Anonim
    Ona300
    31 sty 2020
    Najlepszy komentarz

Hej Kasik :)
    Może nie tyle samo ale minimalnie mniej bo 300ml okrągłe mentor średni profil metodą dual plane. Dziś mija 3 tydzień od operacji.
    Jestem zadowolona, jeszcze nie są równe ale z każdym dniem wyglądają coraz lepiej.
    Pozdrawiam

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać