Implanty Motiva rodzaje

Anonim
Kaja480
Użytkownik wyróżniony
Lublin · Utworzono: 15 kwi 2021 · Ostatnia odpowiedź 28 sty 2022

Hej za miesiac wymieniam implanty po raz 3, zawsze mialam Mentory. Prosze o opinie o Motivie, o rodzajach. Mam miec implant 650, jesli ktoras z Was ma takie prosze o fotki i info jak sie nosza . :) Z góry dziekuje!

26 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    owoce3
    28 sty 2022

Witaj Kaja480. Piękne są. Gdzie wykonane? Mogłabyś się pochwalić jaki był całkowity koszt powiększenia łącznie z biustonoszem? Z góry dziękuję za odpowiedź

• Anonim
    mala22mi
    2 sie 2021

Magiio, piękne piersi. Jak się funkcjonuje z takimi implantami?
    Czy są ciężkie, jakoś wyczuwalne na co dzień? Można np. uprawiać jakiś sport czy nie ma szans?

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    22 lip 2021

Witaj Maggio. Piersi pasujące do Ciebie niesamowicie. I mimo że 775 ml brzmi, jakby były duże, to w Twoim przypadku ta wielkość jest proporcjonalna. Wyglądają całkowicie naturalnie.Jezeli chodzi o biustonosze to marka, którą polecam z całego serca to GAIA. Mi przysyłali do Niemiec. Ja sama muszę kupować 75 G. Pod biustem 77 cm, w biuście 103 cm. Też jestem przed wymianą z 480 ml na 680 ml, termin 30 listopad. Mam pięknie zrobione piersi, ale ten niedosyt siedzi w głowie. Pozdrawiam Cię serdecznie.

• Anonim
    Maggio4
    21 lip 2021

Moje dzisiejsze foty

• Anonim
    Maggio4
    21 lip 2021

Witajcie dziewczyny! 😊
    Postanowilam pochwaliź się trochę. Od zabiegu minęło trochę ponad 4 m-ce. Startowałam z A . Mam implanty Motiva round 775 ml. Moje piersi już nabrały kształtu, jaki im już pozostanie, tylko są jeszcze trochę nadwrażliwe na pieszczoty mojego męża 🤪🤪. Zaczęłam już chodzić w stanikach z fiszbinami. Super uczucie!!! Piękny okrągły duży biust i letnia opalenizna to jest to, na co czekałam.
    Malutki problem jest z zakupieniem staników w moim rozmiarze. Sieciówki odpadają! Mamy tu (Szwecja) sklep z bielizna TWILLFIT, obłęd jaka bielizna i tam oczywiście się zaopatruję. Piękna koronkowa bielizna i profesjonalny personel. W poprzednim miesiącu wybrałam się na sprawdzenie, jaki rozmiar jest dla mnie odpowiedni i padło na 75 L. Nigdy w życiu nie pomyślałabym, że stanik może być tak idealnie dopasowany i wygodny. OBŁĘD!
    Dodaję zdjęcia moich piersi i staników. Pozdrawiam was gorąco!

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    24 cze 2021

Część, Kaya. Napisz, jak dochodzisz do siebie i czy piersi spełniły Twoje oczekiwania. Ja po korekcie powiek, miałam we wtorek, już mogę napisać, że doktor zrobił cuda z moich oczu. Żeby tylko ładnie się goiło. Po rozmowie padło na 620 ml Mentor Xtra, ale termin chcę robić na marzec i zdecydowałam się na 680 ml, troszkę kręcił nosem, ale ja chcę mieć już swoje wymarzone piersi.

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    28 maj 2021

Oj Kaja. strasznie się boję, ja miałam jedną nieudaną operację piersi, ale piersi można ukryć, nigdy nic z twarzą nie robiłam, oczywiście chodzę co miesiąc do kosmetyczki, ale nie mam kwasów czy botoksu. Mam już 40 lat. Te powieki przeszkadzają, nie można nawet kreski na powiece zrobić. Ale ufam mojemu dr. Musi być dobrze. Masz jeszcze dreny, gdyż z tego co pamiętam, po drugiej op. długo miałaś.

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    28 maj 2021

Kasia815514. dziękuję 🥰 Mam nadzieję, że Twoja operacja powiek się uda i będziesz również zadowolona. Buziaczki 😊

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    27 maj 2021

Kaja, myślę, że lepiej znosisz tą wymianę niż poprzednią. Na chwilę obecną naprawdę są olbrzymie. Myślę, że teraz jesteś zadowolona. Ja w 22 czerwca nam korektę powiek górnych u mojego doktora, będę rozmawiała także na temat wymiany na 640. Kaja, pozdrawiam Cię serdecznie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    27 maj 2021

Od poniedzialku mam Motiva round corse 650 ml

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    27 maj 2021

Witajcie :) Jestem już po .
    Wrzucam zdjęcie, saąniekształtne, bo to druga doba po operacji.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    26 maj 2021

Kaja480,
    Czekamy na zdjęcia, napisz, jakie wybrałaś ostatecznie implanty.

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    25 maj 2021

Hej dziewczyny :)
    Ja juz po operacji, wczoraj po południu miałam. Na razie jestem w bandażach, około 12 mają założyć mi stanik. Jest w miarę ok po lekach, niedługo wstawię fotki. Pozdrawiam!

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    23 maj 2021

Kasia815514
    90 w biuście
    70 pod biustem
    Talia 70
    Biodra 90
    Waga 58kg
    169cm

• Anonim

Anonim

22 maj 2021

Kaja480, ty robisz trzeci raz operację, wybrane zostały 600 coś, moja koleżanka wymieniła na tyle i też nie jest zadowolona, za to nie wiem, czy widziałaś, jakie implanty robi dr Pabiańczyk z Krakowa, mojej koleżance zrobił 755 B-Lite, one sa 30 procent lżejsze, przy tym implancie efekt powala dla osób lubiących duże, sama czekam na termin.

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    21 maj 2021

Agnieszka, Bardzo ładne, ale ty jesteś szczuplutka. Przy jakich wymiarach masz 440 ml?

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    21 maj 2021

Noszą się super, motiva Ergonomic 440 Corse

• Anonim
    Kaja480
    Użytkownik wyróżniony
    19 maj 2021

Hej dziewczyny, niestety 17go nie miałam operacji :(( Mam w ten poniedzialek 24go. Czekam w stresie dalej, jak tylko wybudzę się, wstawię fotki.

• Anonim
    AgnieszkaSkrobek
    Użytkownik wyróżniony
    18 maj 2021

Czekamy na fotki

• Anonim
    Kasia815514
    Użytkownik wyróżniony
    16 maj 2021

Kaja no ja myślę, że o około dwa rozmiary powinny być większe. Obserwuję Twoje forum i wiem, że bardzo to przeżywasz. Ja także chcę wymienić, ale obawiam się o efekt monstrualnej górnej części ciała, spodnie 36/38, bluzki koszulowe bez stretchu 40/42. Ale czekam na Twoje fotki, życzę Tobie, aby wszystko było super, bez bólu jak za drugim razem.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać