Hej dziewczyny! Na początku kwietnia mam planowaną operacje powiększenia piersi. Obecny rozmiar to jego minimum minimalne 😀 mam 174cm waga w porywach 57-58kg, pod biustem 74cm. Ciągle waham się jaki rozmiar implantu wybrać. Mam do rozważenia mentor xtra m+ 350 bądź hp 365. Może macie doświadczenie z tymi rozmiarami i możecie mi pomóc, bo sama ciągle zmieniam zdanie 😀
Magda 567, wygladają genialnie!
Operację miałam 14.02.2023. Mój rozmiar piersi to było małe B/A, pod biustem 65/70 cm. Moja waga 47 kg. Mam implanty Motiva 425 ml - idealny rozmiar jak dla mnie
Są mega❤️
Mam 174cm wzrostu, pod piersiami 74cm, waga 57kg i pierwsze implanty miałam 375ml mentor hp coesiv II. Wyszedł z tego ładny rozmiar D :) ale wyjściowe miałam 0 🤭
Hej
Ja mam mentory 400 ml. Zabieg miałam w listopadzie 2022. Nie zrobiłabym mniejszych ani większych - są idealne.
Wyjściowe C
Kiedyś D/E
Mam wypełniony caaały biust, przerwa miedzy piersiami minimalna (rozstaw palca wskazującego) okrągłe, profil średni- implanty są bardziej płaskie niż wystające do przodu
Idealne :-)
Dziewczyny doradźcie, laserowe usuwanie blizny czy może mobilizacja blizny? kiedy można zacząć? co myślicie o tych działaniach?
Magda1804 a czy możesz pokazać jakąś fotkę jak się prezentują w normalnym jakimś ubraniu?
Magda1804 widziałam filmik.
Wcale się nie dziwię że jesteś zadowolona, też bym była, masz super cycki 😁 a teraz jaki rozmiar staników kupujesz? Ile masz w biuście?
Właśnie widzę... Jeśli masz instagrama to wejdź na drbieganski. 23 grudnia jest dodany film :)
Magda1804 ocenzurowali 😥
Hej Marti6 ja jestem bardzo zadowolona ze swoich piersi :) wysyłam link do filmu, gdzie widać efekt pracy mojego doktora. Na filmie to moje piersi :)
Magda1804 mam wybrane takie implanty jak ty, ale jestem pełna obaw czy nie powinnam wziąć tych z mniejszą projekcją, dodam że mam w klatce prawie 79cm. Jak teraz Twoje piersi po kilku miesiącach? Zmieniły się coś jeszcze?
Magda1804
Ile masz teraz w biuście a ile pod? I jaka wyszła Ci miseczka? Mam podobne wymiary ale ja mam implanty motiva. I jak odczucia po czasie bardzo zmalał piersi?
Anonim
Hej dziewczyny, cycki piękne każda z nas ma mam i ja 😁😁😁 właśnie zaczęła się 5 doba z moim nowym biustem 😊 Wybrałam mentor xtra m+ 405. Wyjściówka A po dwóch karmieniach. Na razie jestem przerażona ich wielkością 🙈 wiem że to też opuchlizna 🤨 Podzielcie się informacja co stosowałyście na blizny.
Przed op. byłam tak zestresowana że nie pamiętam co mówili do mnie lekarze i pielęgniarki przed zabiegiem. Jedyne co słyszałam w swojej głowie to wiej... bałam się niesamowicie narkozy, bólu i chyba ogólnie zmiany. Sama op trwała u mnie 1,20 h. Ból piersi 3/10 ale pleców masakra 8/10. Na szczęście miałam super opiekę i mogłam w towarzystwie dość szybko pospacerować jak tylko plecy zaczęły doskwierać od leżenia 🙂
Fotek po jeszcze nie robiłam, jak tylko zrobię podzielę się zestawieniem przed i po😊
Mój wzrost 174, waga 57-58, pod biustem 68
😘
Magda1804 - super wyszły!! są w sam raz ! :)
Klamka narkozą jest z tego wszystkiego najlepsza. Podają Ci coś dożylnie nawet nie wiesz kiedy 😁. Robi się błogo i... Budzisz się po wszystkim. Po narkozie jest zimno, wcale nie chce się spać. Po wybudzeniu dostaje się od razu leki, by nie było czuć bólu. To tak po krótce 😁 aaa i każą chodzić. Ja po 2h już wstałam. To naprawdę parę kroków, ale ważne jest by się ruszać, bo przez leki spowalnia się perystaltyka jelit i robią się wzdęcia. Jeśli chodzi o aktywność fizyczną, sama jestem osobą sportową, trenującą regularnie siłowo. Pierwszy trening, oczywiście nie angażujący góry, zrobiłam już po 5 tygodniach za pozwoleniem doktora. Do czynności domowych najbezpieczniej wrócić po 2tyg, no ale wiadomo, że czasem nie da rady, albo po prostu czujemy się dobrze. Ogólne asystentki albo doktor jest zawsze dostępny, ale raczej znikome są przypadki by się z nim po taktować. Wizyty po operacji są często, więc w razie pytań to można je poruszyć na miejscu. Po wyjściu ze szpitala dostaje się zalecenia, np plastrowanie przez 3 tygodnie, od 4tyg smarowanie maścią, naklejanie plastrów sylikonowych. Doktor poleca maść bepanthen plus ☺️ jeśli masz jakieś pytania to pisz 🤗
Anonim
Magda1804 dzięki wielkie😁mam całe tysiąc pytań!!
Doktor zaproponował anatomiczne polytech (chciałam efekt naturalny), ale teraz widzę u dziewczyn piękne, naturalne efekty okrągłymi. Więc nie wiem.
Termin mam na koniec lipca😆 I pojawiają się wątpliwości. zaczęłam nawet co raz bardziej lubić moje piersi.😅 No, bo jakakolwiek ilość tego ryżu sobie nie wkładam, to wszystko mi się duże wydaje🤣 Nawet sobie nie wyobrażam jak nowe piersi zmienią moja figurę..
Potem wątpliwości o powrocie do aktywności. Kiedy można zacząć sprzątać, ćwiczyć, pływać (rozumiem, że to sprawa indywidualna) a możesz mi powiedzieć co na ten temat mówi dr Bieganski?
I jak najlepiej się przygotować, co warto mieć w domu, jakie maści, kremy, żele.. 🤯
Czy doktor jest dostępny po operacji?
No i narkoza! Narkoza to w ogóle jest temat, którego boję się najbardziej. Ale o tym to chyba osobny watek😂
Anonim
Marta barska a mogłabyś podzielić się efektem końcowym. Ja za 4 tyg mam op i wybrałam 405 xtra m+ 😁😁😁
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.