Część dziewczyny. Wczoraj byłam na konsultacji dot powiększenia piersi. Mój wzrost to 175cm i około 65kg. Doktor dał mi wybór 350, 400 i 455. Wstępnie wybrałam 400 HP. Czy jest jakaś kobietka, która ma podobny wzrost i właśnie zdecydowała się na taki rozmiar? Będę wdzięczna za pomoc 😘
Mam 167cm, ta sama waga i ok 75 cm pod biustem. Mam przedział 370-400 xtra hp wybrane
kinga58778, później dodam zdjęcie, bo nie mam takiego najbardziej aktualnego. Jeżeli chodzi o to, czy jestem zadowolona z wielkości, to wszystko zależy od dnia... czasami wydaje mi się, że duże, a czasami małe. Problem, jaki mam, to ze znalezieniem biustonosza. Wychodzi mi taki rozmiar F bądź G pod biustem, czasami 75, a czasami 70 zależności od firmy. I to jest jedna wielka masakra, bo tańszego biustonosza niż za 100 zł to nie znajdę 😱
Inulka, pokażesz, jak teraz po czasie wyglądają Twoje piersi? Czy dużo się zmniejszyły i czy zadowolona jesteś z wielkości?
Cześć, dziewczyny :)
inulka, opiumkate - piękne macie biusty!!!
Ja też mam mieć Mentor Xtra, tylko troszkę mniejsze, bo 350 lub 375. Podobno są najlepszej miękkości obecnie na rynku? Może nie będą bardzo duże, ale będę mieć biust, a nie wykarmione woreczki w rozmiarze A! Mnie podoba mi się średni biust i w nim będę czuła się najlepiej. :)
Chciałam zapytać Was, jak się Wam noszą? :) Jakie są faktycznie, czy tak miękkie jak mówi lekarz? Czy macie dyskomfort? Bo jak czytam, co dziewczyny przechodzą po czasie – 5 m-cy, rok czy 1,5 i chcą je wyjmować ze względu na dolegliwości, to zastanawiam się, czy aby na pewno robić? Mimo wszystko bardziej chce, niż się boję, więc proszę o Was o opinie czy warto, pozdrawiam.
Inulka dziękuję 🤍 robiłam u dr Kuźlan
Opium kate a tak w ogóle to, gdzie robiłaś, w sensie, u jakiego lekarza?
Opium kate wow super efekt. Ja takiego nie osiągnęłam mimo większego implantu. Ja zdecydowałam się ostatecznie na 455 xera HP. Mimo że biustonosz kupuję albo 75F, albo 70G to w całe nie da tak duże. Twoje mają super kształt okrągły, a ja mimo tego implantu mam taki kształt, jakbym miała implanty anatomiczne…
Hej, ja mam bardzo podobne wymiary do Twoich: 177 cm i ok. 63/64 kg. Mam implanty 405 ml Mentor xtra HP. Jestem 2,5 miesiąca po operacji. Startowałam z wyjściówki praktycznie zerowej ;) Wyszły dość spore, aktualnie noszę rozmiar 75 D.
Hej, ja mam 165 ważę 58kg. Mam 360 projekcja 4.9. Dla mnie biust wyszedł mały. Teraz wzięłabym 430 co najmniej. Nie ma się czego bać. Mnie wszyscy to mówili, ale nie słuchałam.
Hej. Dziewczyny ja mam 168, 65 kg i 75 cm pod biustem, wyjściówka A / bardzo małe B. Czy implant 350 hp mentor nie będzie za mały? On ma projekcje 4,9 a szerokość 11,7. Zgłupiałam, kurcze płacę tyle kasy, chciałabym mieć widoczne piersi.
Nela123, ale wyjściowka twoja była większa, więc raczej będą mniejsze 😉 Ale i tak jestem szczęśliwa, że w końcu mam pięknu biust.
Inulka, na pewno wyjdą pięknie, mamy praktycznie takie same wymiary ;) A ta różnica w implantach pewnie nawet nie będzie widoczna, bo to raptem 35ml.
Nela123, piękne są ♥️ U mnie we wtorek będzie 4 tygodnie, także ciężko jeszcze stwierdzić, jakie ostatecznie będą. Mam mniejszy implant, bo xtra 455.
Ja już po drugiej konsultacji z doktorem. Miałam okazję pomacać te zwykłe implanty i te xtra, faktycznie mają inną fakturę. Te xtra są bardziej elastyczne i sprężyste, te zwykłe implanty przy tych xtra to jak worek 😁 Także ostatecznie wybrałam Mentory 455 hp xtra 😁 Teraz tylko odliczanie dni do operacji 🙉🙈❣️
To pewnie faktycznie lepiej większe, ile tam projekcji. Dużo osób znam, co mają te xtra właśnie, spoko to wygląda.
8 lutego źle napisał 😁😁
8 marca jadę na jeszcze jedną konsultację. I chyba zdecyduję się ostatecznie na 455. Te 400 co wybrałam to wysoki profil, ale mała projekcja, a ja jestem wysoka. No i muszę dopytać lekarza o te implanty xtra.
A co, bierzesz te 400? Jaki profil? Ja jak mierzyłam 400, to o matko, jak bomby, ale ja niska.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.