Jestem kilka dni po operacji i nie jestem zadowolona.mam wrażenie że nic się nie zmieniło. Nadal jestem płaska. Dlaczego tak się stało, dlaczego mimo dużego implantu nie widzę efektow.piersi powinny być wypukłe i duże . A są nijakie.jestem zrozpaczona.
Pewnie masz duży obwód pod biustem, ja mam to samo i motiva też 375 nie dała super efektu, a na bank nie taki jaki bym oczekiwała. 500 minimum
Paulieee dziękuję :) troszkę mnie uspokoiłaś a duo fizjoterapeuty chyba jeszcze nie dam rady bo przy dotyku jeszcze boli i jest to nieprzyjemne są twarde ( dopiero robią się miękkie pod spodem) wizytę mam dopiero w styczniu ( po 3 miesiącach) ale zawsze mogę zadzwonić i zapytać. Poczekam jeszcze do końca 4 tyg jeśli nie będzie zmiany to zadzwonię. Pozdrawiam
Mag18 ja jestem 4 tyg po operacji i moje blizny są pięknie zagojone, strupki przy jednej piersi odpadły, a przy drugiej troszkę zostało. w przyszłym tygodniu zmieniam na silikonowe. opuchlizna tez juz zeszła i piersi zaczynają nabierać właściwego kształtu. jednak z trgo co wiem ta opuchlizna u każdego inaczej, a u Ciebie dopiero 3 tyg, daj sobie jeszcze czas.wszyztko jest wciąż bardzo świeże.
ja dodatkowo chodzę na fizjoterapię, która bardzo pomaga. może też spróbuj, albo podpytaj swojego lekarza czy to dobre dla Ciebie
Prawa blizna gorzej wygląda za często chyba wykonywałam czynności domowe takie jak sięganie kubka , sięganie z lodówki jedzenia i przygotowywanie :( itp. A tym bardziej że mam skłonność do blizn🫣 odkażam rany Microdacyn i smaruję potem Cicatridina krem. Takie zalecenia dostałam potem po wygojeniu ran mam używać maści Sutricon oraz plastrow.
Na forach widziałam że u dziewczyn po 3 tyg rany są dużo bardziej wygojone.
A opuchlizna nad piersiami praktycznie znikła. Moja opuchlizna jeszcze się utrzymuje a nad lewą jest trochę większa niż nad prawą. Jak narazie z rozmiaru i wyglądu nie jestem do końca …….
Przy tym implancie motiva ergonomix 400cc powinno być C ?
Pisałam kilka dni temu odnośnie implantów Motiva ergonomix 400 cc miałam pod mięsień.
Moje wymiary 169 cm wzrostu 59 kg i 70 pod biustem przed operacją miseczka A. Od operacji minęło 3 tyg a moje szwy które były rozpuszczalne jeszcze nie rozpuściły się i mam strupki oraz sińce ( nie wygląda to za ładnie) a nad piersiami jest dosyć duży obrzęk….,Czy to normalne że utrzymuje się tak długo ? Oczywiście noszę pas.
A gdzie zdjęcia ? Moje kilka dni po operacji były malutkie a teraz jestem 3 tyg i 2 dni i są ogromne , też pod mięsień ale 545 ml
Pani piersi wyglądają mega naturalnie.
Jak mam być szczera to zdjęcia są moim zdaniem źle wykonane. Same piersi są ładne, ale kąt robienia zdjęć nie pokazuje realnego wyglądu gdyż zdjecie jest zrobione od góry
Anonim
Implant mam pod miesien
Anonim
158/64kg w redukcji/85ob
A jakie ma pani wymiary ? Wzrost, waga, i obwód pod biustem ?
Masz implant pod mięsień, potrzeba czasu aby mięsień puścił. Efekt finalny jest zazwyczaj po ok 6 miesiącach
Anonim
Patrząc na zdj innych kobiet ,z jakiego rozmiaru wychodziły i nawet biorąc dużo mniejsze implanty efekt jest powalający .
A czy u Pani wogole rozmiar po operacji zmienił się optycznie na większy?
Hej ja jestem 3 tyg i 2 dni po zabiegu i też jestem rozczarowana efektem rozmiaru ponieważ są dla mnie małe a miałam motiva ergonomix 400cc i do tego szwy jeszcze się nie rozpuściły:(
Czy to normalne ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.