Hej dziewczyny! 14.10.2024 mam zaplanowaną operację, na konsultacji lekarz zaproponował mi implanty anatomiczne Polytech w rozmiarze min 350 ml do 420 ml, lekarz powiedział , że do mojego wzrostu 180 cm i 65kg 350 ml to jest minimum i że on nawet zastanawiał by się nad większymi dlatego zamówił też 420 ml, finalną decyzję podejmiemy w dniu operacji. Nie chce aby piersi były przerysowane i jakieś wielkie :D ale jak już zdecydowałam się na operację nie chciałabym później żałować, ze są za małe i mogłam wybrać większe - chce żeby było idealnie :D Dodam, ze praktycznie nie mam piersi - wyjściowo A(80 cm pod biustem) chciałabym żeby po operacji był rozmiaru ładnego C :) Proszę o wasze doświadczenia w tym temacie, może są tu kobiety z podobnymi wymiarami? :)
Z góry dziękuję - operacja coraz bliżej i zaczynam się stresować :)
Bardzo dziękuję za opinie, właśnie miałam to samo jak lekarz zaproponował mi 420 ml ja mówię nieee no przesada a lekarz mówi że będzie ok dla mnie przy tym wzroscie to jest mega szok bo deska Tereska jestem i tutaj nagle takie wymiary mam proponowane i mówią że będzie ok , chciałabym żeby to wyglądało naturalnie, o operacji marzyłam pół życia wcześniej nie miałam możliwości finansowych i było to wgl tylko w strefie marzeń teraz jak mogę ją zrobić nie chce mieć później poczucia że jednak mogłam wybrać inaczej :)
Przepraszam za literówki. Słownik szaleje, a ja pisalam na szybko. Pozdrawiam 🙂
Ja operację miałam w listopadzie 2023r. Mam 177 cm i 66 kg. Na konsultację do lekarza po przejrzeniu internetu przyszłam z pomysłem na implant około 360 ml, jaki widziałam na zdjęciach u innych Pań. Również wychodziłam z rozmiaru A. Lekarz powiedział, że przy moim wzrości nie ma sensu robić niczego poniżej 400 ml, bo znikną. Przymierzałam implanty w gabinecie i 450 motiva round, takie najakie finalnie się zdecydowałam wydawały mi się ogromne. Zaufqlm jesnak lekarzowi i całe szczęście. Prawda jest taka, że bardzo dużo zależy od wzrostu. Wiem, że gdybymnzdecydowalabsiebna mniejsze bardzo bym żałowała. Zaznaczam że nie mam doczepionych "piłek". Efekt jest w 100 % Natutlralny i proporcjonalny. Nikt nie powiedziałby że mam zrobiony biust. Ale oczywiście to Twoja decyzja, ja mogę tylko opisać swoje doświadczenie. Trzeba zaufać lekarzowi. A dla nas, które całe życie nie miały biustu ciężko jest sobie wyobrazić efekt końcowy. Pozdrawiam.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.