Implanty a skrzywiona klatka piersiowa

Anonim
Ola12
Złocieniec · Utworzono: 22 kwi 2023 · Ostatnia odpowiedź 4 maj 2023

Hej, interesuje mnie czy któraś z Was miała powiększenie piersi i przy tym skrzywioną klatkę piersiowa z wystającym z jednej strony mostkiem. Jeżeli tak to mogłabym prosić o zdjęcia po operacji. Interesuje mnie jakby to wyglądało i czy implant by się nie zdeformował.

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    K_GH
    4 maj 2023

Ja też mam szewską klatkę piersiową plus zanik mięśnia w jednej piersi. Implanty Mentor jeden średnia projekcja 220ml drugi wysoki profil 330 ml ponieważ miałam też sporą asymetrię. W jednej mi odmówili operacji ponieważ jedna piersi miała wpadać do środka. Miałam operację w klinice dr Szczyt w Warszawie. Jedna pierś rzeczywiście jest trochę mniejsza i mniej okrągła z boku, ale to ze względu na moją budowę ciała. Lekarz zaproponował mi powtórną operację w celu poprawy. Ale ciągle myślę czy chcę jeszcze raz kłaść się na stół :/

• Anonim
    Martoszka
    2 maj 2023

Mam klatkę szewską, wklęśniętą z wystającym bardziej żebrem pod jedna piersią. Miałam też niedorozwinięty gruczoł. Mam 430 anatomy z wysokim profilem metoda dual. Są bliżej osadzone i tam gdzie mam wystające żebro z boku pierś wydaje się mniejsza, tzn mniej pełna po boku, bo jest te żebro. Dyskomfort jest po 3mc dalej przy stanikach sportowych i pooperacyjnych. Operacja nie była łatwa, bo musiał operator nakombinować się i po operacji od razu dostałam sygnał, że będzie 2 razy bardziej boleć niż normalnie innych. Fakt dochodziłam długo do siebie

• Anonim
    Ola12
    24 kwi 2023

Lucek15 obecnie mam 75d/e ale obwisłe troszkę mam gruczołu właśnie swojego. Jadę na 3 konsultacje 22 maja do doktora Dmytrzaka chce poznać jego zdanie bo jeden chirurg powiedział ze nie podejmie się operacji a drugi bez problemu że się nadaje że tak powiem.

• Anonim

Anonim

24 kwi 2023

Ola12, znajoma ma delikatnie wklęśniętą klatkę ale lekarze zaproponowali zabieg spm digital na biust aby powięzi i mięśnie poluźnić.

Jaki masz obecnie rozmiar i czy masz trochę gruczołu w piersiach?

• Anonim
    Ola12
    23 kwi 2023

Lucek15 mam na myśli to że mam wadę wrodzoną kręgosłupa skolioza skrzywienie w odcinku szyjno-piersiowo-lędźwiowo mam wypukłą klatkę piersiowa i lekki garb na mostku przez co prawa jego strona jest wypukła, a lewa schowana. I nie wiem czy po operacji z implantami będą się tak ładnie układały jak u innych chodzi mi o ten przedziałek też.

• Anonim

Anonim

23 kwi 2023
    Najlepszy komentarz

Ola12, co masz konkretnie na myśli?

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać