Witam . Myślę o drugiej operacji. Pierwsza- chciałam mieć naturalnie wyglądające ale oczywiście żeby było widać .. niestety mimo zapewnień lekarza że będę fajnie wyglądać w dekoltach, nic z tego nie wyszło. Owszem wyszło ładnie, równo, nie ma się do czego przyczepić pomijając fakt że nie widać wielkiej różnicy w stroju kąpielowym
173cm ,65kg pod biustem prawie 80, wybrał mi lekarz implanty motiva ergonomix 400ml .
Jestem rok po operacji, nie ukrywam trochę wkurzona.. Przed op deska, po op no coś tam widać ale bez szału, kość mostka nie pomaga bo tym bardziej wydaje się że nic tam nie ma. OP robiłam w Niemczech. Wydałam tyle kasy i nadal nie czuje się komfortowo.
Wczoraj byłam na kontroli, wspomniałam o następnej, pokazałam fotki które ew mnie interesują. Wiecie .. chce nadal wyglądać naturalnie ale żeby jednak mieć rowek między piersiami, chce dobrze wyglądać w bluzkach z dekoltem a nie mimo Pusch Up "rowka" szukać na próżno ..
Lekarz wkurzony bo przecież zrobił co było na umowie. Wyglądam naturalnie .. ale kurde no bez przesady. Ogólnie w umiejętności lekarza nie wątpię bo na prawdę pomijając wielkość jestem zadowolona. Po pierwszej operacji myślałam że będą za wielkie, że będzie akurat, ale po roku mam niedosyt.
Tym razem lekarz zaproponował wstępnie Polytech 600ml .
Boje się tych implantów, #Motiva są miękkie ogólnie czuje się dobrze ..teraz mam dylemat. Jakiego producenta, kształt, i wielkość. Nie chce kolejny raz wywalić kasy w błoto. Do tego wgl boje się ponownie tego bólu .. i że znowu będzie coś nie tak ..
Interesuje mnie efekt jak na zdjęciach.
Pokażcie proszę jak wyglądają wasze implanty powyżej 500.
Powiem na swoim przykładzie. Mam 172, 60 kg wyjściowe miałam 80A jednak naprawdę znikome A. Miesiąc temu miałam operacje, implant 395cc profil ultra wysoki. Na dzień dzisiejszy zeszła mi cała opuchlizna, piersi są „duże” jednak nie takie jak chciała byś Ty, ponieważ jak to lekarz powiedział, z niczego nie zrobisz cudu, bo czasami warunki anatomiczne ciała pacjentki na to nie pozwalają jak podejrzewam w naszym przypadku, a im większy implant, a mało własnego „cycka” tkanki tłuszczowej tym gorsze mogą być komplikacje po operacji. Lepiej słuchać się lekarza, niż stawiać na swoim bo jest duże prawdopodobieństwo, że nie będziesz miała efektu jak na tym zdj.
Osobiście uważam, że skoro byłaś deska to nie da rady zrobić takich piersi, żeby jednocześnie wyglądały naturalnie. Na zdjęciach, które załączyłaś laski zapewne miały już coś w okolicy C. Nie da się mieć wszystkiego, a zaraz okaże się, że z 600ml wielkość Ci odpowiada ale wyglądają jak piłki. Przy klatce 80cm nawet z tak dużymi implantami możesz mieć problem z rowkiem bez odpowiedniego stanika… a skoro boisz sie operacji i bólu to zastanów się na spokojnie czego chcesz
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.