Implanty 450 ml

Anonim
Emilein
· Utworzono: 16 sty 2020 · Ostatnia odpowiedź 15 sty 2023

Hej dziewczyny, czy któraś ma może 450 ml i może mi powiedzieć, jaki rozmiar z tego wyszedł? Ja mam operacje 22 stycznia, implantaty okrągłe 450 ml. Teraz mam 80 b, 168 cm i ważę 64 kilo. Z góry dzięki

17 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    KlaudiaPietruszka
    15 sty 2023

Mi początkowo lekarz wybrał 240 ml. Startuję od zera. Operacja dość szybko, że nie zdążyłam się zastanowić. Jakoś tydz przed zaczęłam pomiary z woreczkami z wodą. Straszliwie byłam przekonana, że będą za małe podwyższyliśmy na 290 ml nie było w hurtowni, a nie doszłyby na czas Pani zaproponowała 330. Powiedziała "to Pani decyzja ale zawsze chcą kobiety większe. Przy tym będzie Pani miała C". Posłuchałam się jej i Bogu dzięki bo miałabym tylko wydane 18 tys zl. Rozmiar który miałam osiągnąć i tak dość mały czyli B lub małe C i osiągnęłam, ale z implantami 330 a nie 240. Dalej byłabym płaska deska. A teraz i tak mam niedosyt. Woreczki z wodą, stanik sportowy i zobaczycie co będzie. Oczywiście mówię o starcie od zera bo kobieta z małym B pewnie byłaby zadowolona. Prócz tego zaznaczam że mam drobną klatkę 72 cm pod 50 kg i 174 cm

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

Bierz to co lekarz wybrał jeżeli powiedziała mu jakie chcesz mieć po operacji np D to on ci dobiera wizualnie

• Anonim
    justyna873526
    Użytkownik wyróżniony
    31 sty 2020

Małe B, lekarz wybrał 375 Motiva ja się zastanawiam nad 400

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

Powtarzam jeszcze raz ze optycznie wyglądają spoko są idealnie . Ale ja chciałam okrągłe C wiem ja pisze to czego ja oczekiwałam a wyszły większe . OPTYCZNIE SA IDELANIE A JA WYOBRAŻAŁAM SOBIE MNIEJSZE . Wiec pisze tylko o moich odczuciach

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

Nie mam 380 a 350 i mam 70cm pod biustem. Tak są za duże dla mnie TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Ale jest ok już się przyzwyczaiłam i zaakceptowałam

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

• Anonim
    Pppp
    31 sty 2020

U mnie nieco odwrotnie. Lekarz doradził mi 450cc, kiedy się dowiedziałam, że mam przygotowane tak naprawdę trzy wielkości - 420, 450 i 500 powiedziałam przed operacją, że im większe tym lepiej. Po operacji lekarz mi powiedział, że jednak dał 500cc i wyglądają naturalnie. Pod biustem mam 79cm.

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

• Anonim
    Roksa837537
    31 sty 2020

Ale ty nie startowalas z zerowego rozmiaru wiec te 350ml z twoja jakaś wyjściówka mogą być duże. Dziewczyny które startują z totalnego zera i chca mieć większy biust nie zawsze biorą max a później żałują i za jakiś czas znowu się operują... Ja żałuje że nie wzięłam ciut większych bo po zejściu opuchlizny sporo zmalały i to nie 2 tyg od operacji tylko jakieś 2 miesiące po ?

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

Dodam ze w obwodzie piersi mam 96cm wiec jestem w szoki dla mnie bardzo duże ale już się przyzwyczaiłam dziekuje tylko ze nie wzięłam 380

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

Lepiej tak nie doradzać żeby brać ile wlezie BO JA JESTEM TAKIM PRZYPADKIEM ZE ..... żałuje bo za duże . Na początku chciałam 440 lub 410 lekarz mówił ze przy mojej budowie (177cm69kg/70cm) takie będą wyglądać komicznie wiec po 2 tyg wprzed operacja zdecydowałam się na 380 motiva dzień przed operacja lekarz przyszedł do mnie na sale zaczął ponownie wymierzać i powiedział 350 dajemy jeżeli pani tak jak mówi chce mieć ładne okrągłe C lub D . I tak właśnie zrobiłam posłuchałam się LEKARZA. KTÓREMU TERAZ DZIEKJE ZE NIE WZIĘŁAM WIĘKSZYCH . Mam 350 CC i wyglądają jak 480 ... naprawdę nie słuchajcie się przykładowych dziewczyn z forum bo każda ma inne wymiary i budowę tkanki . Trzeba się słuchać lekarza i oowidziec mu czego oczekujecie

• Anonim
    Motiva350
    31 sty 2020

A jakie masz obecnie ?

• Anonim
    Monia863067
    31 sty 2020

Właśnie! To najwcześniej spotykana opinia, zeby brać najwiecej ile się da. Ja mam operacje w kwietniu i biorę swój max. 590 ml Mentor okrągłe UHP. Klatka 80 cm, wiec i tak się trochę zgubią. Nie chce potem żałować, ze za małe. Możesz pokazać jaki efekt uzyskałaś?

• Anonim
    usuniety_uzytk873776
    31 sty 2020

• Anonim
    justyna873526
    Użytkownik wyróżniony
    31 sty 2020

Hej, mam praktycznie takie same wymiary jak ty. Czekam na operację i lekarz wstępnie wybrał 375 motiva okrągłe. Czy możesz podzielić się zdjęciami, bo teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie za małe ?

• Anonim
    Pppp
    16 sty 2020
    Najlepszy komentarz

Też jestem ciekawa tego, ponieważ wymiary mam podobne do Twoich i implanty również będę mieć 450 cc :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać