Hej dziewczyny, czy któraś ma może 450 ml i może mi powiedzieć, jaki rozmiar z tego wyszedł? Ja mam operacje 22 stycznia, implantaty okrągłe 450 ml. Teraz mam 80 b, 168 cm i ważę 64 kilo. Z góry dzięki
Mi początkowo lekarz wybrał 240 ml. Startuję od zera. Operacja dość szybko, że nie zdążyłam się zastanowić. Jakoś tydz przed zaczęłam pomiary z woreczkami z wodą. Straszliwie byłam przekonana, że będą za małe podwyższyliśmy na 290 ml nie było w hurtowni, a nie doszłyby na czas Pani zaproponowała 330. Powiedziała "to Pani decyzja ale zawsze chcą kobiety większe. Przy tym będzie Pani miała C". Posłuchałam się jej i Bogu dzięki bo miałabym tylko wydane 18 tys zl. Rozmiar który miałam osiągnąć i tak dość mały czyli B lub małe C i osiągnęłam, ale z implantami 330 a nie 240. Dalej byłabym płaska deska. A teraz i tak mam niedosyt. Woreczki z wodą, stanik sportowy i zobaczycie co będzie. Oczywiście mówię o starcie od zera bo kobieta z małym B pewnie byłaby zadowolona. Prócz tego zaznaczam że mam drobną klatkę 72 cm pod 50 kg i 174 cm
Bierz to co lekarz wybrał jeżeli powiedziała mu jakie chcesz mieć po operacji np D to on ci dobiera wizualnie
Małe B, lekarz wybrał 375 Motiva ja się zastanawiam nad 400
Powtarzam jeszcze raz ze optycznie wyglądają spoko są idealnie . Ale ja chciałam okrągłe C wiem ja pisze to czego ja oczekiwałam a wyszły większe . OPTYCZNIE SA IDELANIE A JA WYOBRAŻAŁAM SOBIE MNIEJSZE . Wiec pisze tylko o moich odczuciach
Nie mam 380 a 350 i mam 70cm pod biustem. Tak są za duże dla mnie TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Ale jest ok już się przyzwyczaiłam i zaakceptowałam
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
U mnie nieco odwrotnie. Lekarz doradził mi 450cc, kiedy się dowiedziałam, że mam przygotowane tak naprawdę trzy wielkości - 420, 450 i 500 powiedziałam przed operacją, że im większe tym lepiej. Po operacji lekarz mi powiedział, że jednak dał 500cc i wyglądają naturalnie. Pod biustem mam 79cm.
Ale ty nie startowalas z zerowego rozmiaru wiec te 350ml z twoja jakaś wyjściówka mogą być duże. Dziewczyny które startują z totalnego zera i chca mieć większy biust nie zawsze biorą max a później żałują i za jakiś czas znowu się operują... Ja żałuje że nie wzięłam ciut większych bo po zejściu opuchlizny sporo zmalały i to nie 2 tyg od operacji tylko jakieś 2 miesiące po ?
Dodam ze w obwodzie piersi mam 96cm wiec jestem w szoki dla mnie bardzo duże ale już się przyzwyczaiłam dziekuje tylko ze nie wzięłam 380
Lepiej tak nie doradzać żeby brać ile wlezie BO JA JESTEM TAKIM PRZYPADKIEM ZE ..... żałuje bo za duże . Na początku chciałam 440 lub 410 lekarz mówił ze przy mojej budowie (177cm69kg/70cm) takie będą wyglądać komicznie wiec po 2 tyg wprzed operacja zdecydowałam się na 380 motiva dzień przed operacja lekarz przyszedł do mnie na sale zaczął ponownie wymierzać i powiedział 350 dajemy jeżeli pani tak jak mówi chce mieć ładne okrągłe C lub D . I tak właśnie zrobiłam posłuchałam się LEKARZA. KTÓREMU TERAZ DZIEKJE ZE NIE WZIĘŁAM WIĘKSZYCH . Mam 350 CC i wyglądają jak 480 ... naprawdę nie słuchajcie się przykładowych dziewczyn z forum bo każda ma inne wymiary i budowę tkanki . Trzeba się słuchać lekarza i oowidziec mu czego oczekujecie
A jakie masz obecnie ?
Właśnie! To najwcześniej spotykana opinia, zeby brać najwiecej ile się da. Ja mam operacje w kwietniu i biorę swój max. 590 ml Mentor okrągłe UHP. Klatka 80 cm, wiec i tak się trochę zgubią. Nie chce potem żałować, ze za małe. Możesz pokazać jaki efekt uzyskałaś?
Hej, mam praktycznie takie same wymiary jak ty. Czekam na operację i lekarz wstępnie wybrał 375 motiva okrągłe. Czy możesz podzielić się zdjęciami, bo teraz zaczęłam się zastanawiać czy nie za małe ?
Też jestem ciekawa tego, ponieważ wymiary mam podobne do Twoich i implanty również będę mieć 450 cc :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.