Implant wysoki profil 375 a 400 mentor - jaki wybrać

Anonim
PaulinaKotyra
Lublin · Utworzono: 23 lip 2022 · Ostatnia odpowiedź 26 lip 2022

Hej dziewczyny, waham się jaki rozmiar implantu wybrać przy moich wymiarach 170cm wzrostu, pod biustem 71, waga 52kg. Zastanawiam się między 375 a 400 ml... mile widziane zdjęcia przed i po, bo już wariuje, nie wiem co wybrać. Nie dodałam, że mój aktualny rozmiar to a.

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    DddJjj
    26 lip 2022

Brać 400 ml.

• Anonim
    DortaTG
    26 lip 2022
    Najlepszy komentarz

U każdej kobiety ten sam implant może wyglądać inaczej. Twoje wymiary wskazują na to, że jesteś drobna. Najlepiej zrób sobie zdjęcie z sizerami u lekarza, albo z workami ryżu o takiej pojemności. Zobaczysz jak się sobie bardziej podobasz. 25 ml to niby niewiele, a jednak widać różnicę. Ja szukałam na różnych stronach w internecie głównie zagranicznych 'prac lekarzy' na kobietach o podobnych wymiarach z takim implantem jak mój i mniej więcej dało mi to obraz jak będę wyglądała. Jestem trochę niższa niż Ty, ale ważę więcej (typowo sportowa sylwetka; 166 cm, 60 kg, 70/75 cm pod biustem, rozmiar S), wybrałam implanty 425 ml i jestem bardzo zadowolona. Piersi są spore, ale pasują do mojej budowy. Moim zdaniem to max, dla naturalnego efektu. Noszę teraz biustonosz 70 E, lub 75 D, zależy od firmy.

• Anonim
    MarzenaRobak
    26 lip 2022

Ja mam 178cm wzrostu, sportowa sylwetkę i mam implanty mentor 470ml

• Anonim
    MarzenaRobak
    26 lip 2022

Będziesz u lekarza, przyłoży ci implanty, wzory i zdecydujecie które pasują najlepiej

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać