Hej dziewczyny, waham się jaki rozmiar implantu wybrać przy moich wymiarach 170cm wzrostu, pod biustem 71, waga 52kg. Zastanawiam się między 375 a 400 ml... mile widziane zdjęcia przed i po, bo już wariuje, nie wiem co wybrać. Nie dodałam, że mój aktualny rozmiar to a.
Brać 400 ml.
U każdej kobiety ten sam implant może wyglądać inaczej. Twoje wymiary wskazują na to, że jesteś drobna. Najlepiej zrób sobie zdjęcie z sizerami u lekarza, albo z workami ryżu o takiej pojemności. Zobaczysz jak się sobie bardziej podobasz. 25 ml to niby niewiele, a jednak widać różnicę. Ja szukałam na różnych stronach w internecie głównie zagranicznych 'prac lekarzy' na kobietach o podobnych wymiarach z takim implantem jak mój i mniej więcej dało mi to obraz jak będę wyglądała. Jestem trochę niższa niż Ty, ale ważę więcej (typowo sportowa sylwetka; 166 cm, 60 kg, 70/75 cm pod biustem, rozmiar S), wybrałam implanty 425 ml i jestem bardzo zadowolona. Piersi są spore, ale pasują do mojej budowy. Moim zdaniem to max, dla naturalnego efektu. Noszę teraz biustonosz 70 E, lub 75 D, zależy od firmy.
Ja mam 178cm wzrostu, sportowa sylwetkę i mam implanty mentor 470ml
Będziesz u lekarza, przyłoży ci implanty, wzory i zdecydujecie które pasują najlepiej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.