Czy są na forum dziewczyny, które mają implanty o większej szerokości niż klatka?
Moje BWD to 12cm i wczoraj potwierdziłam implant o szerokości 13cm (bo cały czas myślałam, że mam 12,5 i 0,5 cm różnicy będzie jeszcze ok) i dziś panikuję, czy nie będą bardzo sztucznie wystawać poza moją ramę…
Przepraszam, źle zrozumiałam komentarze, z tego co rozumiem Pani dopiero miała operację. Jak wyszło u kogo? 500 to rozmiar dd? Ja chciałabym szerokie jak u Pań (Paola i enyaclaudia) tylko mniej "wystające". Widziałyście gdzieś takie? Źle bym wyglądała z taką objętością.
Piękne! *.* u kogo robiłaś? Bardzo przeszkadza, że wystają? Ja mam autostradę i chce wymienić na motive, jaki masz implant?
Polaola
Utworzyłam nowy wątek, opis mojej historii z dużą ilością zdjęć możesz sobie zobaczyć i poczytać.
Moje Powiększanie Piersi
tak, mialam szwy rozpuszczalne :)
polaola -Ja w dzień operacji już dzwoniłam ze źle się czuje, że nie przyjeżdżam, dostałam ataku paniki i nie mogłam się uspokoić. Do tego miałam biegunkę. Musiałam wyciszyć się i podjąć decyzję :D.
ola - sama operacja 3 tys euro, ze wszystkimi badaniami wyszło mnie 14 tys
enyaclaudia dziękuję bardzo za odpowiedź ❤ rozwiałaś moje obawy co do szerokości implantu, ale teraz się z kolei zestresowałam wielkością haha 😂😂 bo wybrałam 500, a wiem że ty masz 490, a wymiary mamy bardzo podobne, tylko ja startuję z zera. Twoje wydają mi się BARDZO duże 😨 piękne, ale nie wiem czy mi będą pasować takie aż, heeeelp czy wy też tak wariowałyście na tydzień przed? 😰😰
enyaclaudia Wow jakie piękne 🤩🤩 ile płaciłaś u Paciorka za wszytko? Czy miałaś szwy rozpuszczalne?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.