Implant ponad 600ml a umiejscowienie pod mięsień

Anonim
Patka9889
Warszawa · Utworzono: 10 sty 2023 · Ostatnia odpowiedź 27 sty 2023

Witam. Czy ktoś orientuje się jaka maksymalnie wielkość implantu wchodzi pod mięsień. Miałam operację pod mięsień prawie 4 lata temu po pierwszej ciąży 350 ml mentor. W tym momencie jestem po drugiej ciąży w której sporo przytyłam, gruczoł wyciągnął się i obwisły mi piersi, nie ma tragedii. No ale jest tam implant więc po wyjęciu pewnie będą flaki. Chciałabym to ładnie wypełnić na dużeee okrągłe piersi. Myślę o rozmiarze implantu 600/700 ml zastanawiam się tylko czy lepszy efekt byłby wkładając je w tą kieszeń która jest pod mięśniem, czy w nową kieszeń pod gruczoł. Na operację idę do tego samego lekarza. Mam konsultacje za kilka dni lecz chciałabym tu trochę podpytać zanim się wybiorę. Pisałam chwilę z Doktorem e maile i pisał, że im większy implant pod gruczoł tym większe ryzyko pofałdowana implantu. Hm… ma ktoś może zdjęcie piersi jak wygląda to pofałdowanej jeśli jest to widać gołym okiem w ogóle? Czy tylko czuć podczas dotyku? Pozdrawiam (zdjęcie w lustrze 2 lata po operacji) zdjęcie pierwsze teraz pół roku po porodzie, nie karmiłam piersią drugiego dziecka.

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Martita89
    27 sty 2023

Zdjęcia które dodałam były robione około 5 dni po operacji :)

• Anonim
    Martita89
    27 sty 2023
    Najlepszy komentarz

Hej ja mam 650hp pod mięsień robiłam operację 2 tyg temu u dr Baginskiej.

• Anonim
    Lenka7704
    14 sty 2023

Witam. Czy któraś z Was leciała do Turcji operować piersi? Jak to się odbywa? Jaki koszt?

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    10 sty 2023

Wyjęłabym zrobiła lifting i włożyła jaki tam rozmiar chcesz pod mięsień, są teraz takie metody że nie powinno być problemu. Ale jeśli włożysz taki duży już do trochę opadniętej piersi to musisz się liczyć z tym, że znowu po jakimś czasie opadną i to jeszcze bardziej. Chyba że zrobi ci torebkę pod mięśniem na implant ja tak miałam, wtedy implant się nie poruszy

• Anonim
    jola2021
    Użytkownik wyróżniony
    10 sty 2023

Będę miała 590 ml pod mięsień, obecnie mam 380ml. To prawda że jeśli jest pod gruczoł z czasem skóra się fałduje, a przy tak dużych implantach szybciej piersi by opadły. Myślę że nie będzie u ciebie problemu włożyć implant pod mięsień

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać