Witam, piszę w sprawie zabiegu powiększenia piersi. Jestem już po konsultacji i zabieg tuż, tuż (koniec miesiąca 04.2021). Doktor zaproponował wkładki firmy Mentor 400ml. Czy któraś z kobiet tutaj jest po zabiegu z takim rozmiarem? Wydaja się dość spore, ale bardzo zależałoby mi na zdjęciach przed i po. Proszę o pomoc :)
OlaMaj123v a czy możesz wstawić zdjęcie jak piersi z implantami wyglądają po takim czasie? 🙂
Witam ja jestem umówiona na wymianę implantów po 15 latach, mam okrągłe 220, startowała od A, teraz lekarz zaproponował mi 400, czy nie będą za duże jeśli mam155 wzrostu i ważę 46kg,70 pod biustem,proszę o radę bo nie wiem co robić.
Anonim
IzabelaAnnaCzaja, na pewno taka pierś jak twoja da inny obraz końcowy niż np. moja na 400 ml, bo Ty masz skórę i tkankę, każda budowa jest inna... Zdaj się może ma lekarza i powiedz mu, jaki chcesz osiągnąć rozmiar piersi... Najważniejsze to wiedzieć, czego się chce... 😊 Będzie pięknie 😉 Ja z 405ml HP mam 70D... ale mały obwód. Ale od 0 startowałam, zależy, jakie chcesz piersi... ciężka decyzja.
Tak. Bez, po prostu wstawienie wkladek. Ale też mówił, że może być ewentuaknie nacięcie od góry, jeśli zobaczy, czy trzeba skorygować.
Operacje masz mieć bez liftu?
On mówił, że wstawiłby 470 i byłby super efekt… Ciężko sobie to wyobrazić tak naprawdę. Może to też stresik to wywołuje. Wykonuje też taki zawód, że piersi nie mogą być dla mnie obciążeniem. A zarazem nie chciałabym, jak piszesz, by rozeszły się na boki, Dziękuje za rade tak w ogóle :)
Masz asymetrię, więc tu chyba powinny być dwa różne implanty.
Masz 14cm szerokości piersi? Przy takiej szerokości nie ma mowy o małych implantach, bo ci się rozejdą na boki. Tak mi się wydaje. Masz większe pole do popisu. U mnie szerokość piersi była 12.2cm i mam implanty 455hp xtra.
Wzrost 166 cm, waga ok 58 kg.
Lekarz dał mi wkładkę 400ml, a ja: woow będą spore… zmierzył mi pierś i mówił, że z tego względu, że jest szeroka 14cm szerokości to przy mniejszek wkładce nie będzie efektu. Piersi moje po ciąży, kiedyś miałam 75C, a teraz B.
Anonim
Zależy jaki profil czy wysoki, jakie twoje wymiary... A najlepiej było by na żywo pomacać 🤣 Ka mam wysoki profil mentor okrągły.
Anonim
Hej, ja mam 405 ml i jest to dla mnie spory rozmiar, zależy, czego oczekujesz, ja mam 164 cm, 54 waga i 71 pod biustem... Mam rozmiar 70D takie nabite... są w wątkach moje zdjęcia, zobacz sobie, może coś ci to podpowie, wątek na forum styczeń-luty, tam jest trochę foto...
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz. Ja dostałam do wyboru 350, 400 i 455. Wstępnie od razu wybrałam 400, ale po przesłaniu się z decyzją zmieniłam na maxa. Nie żałuję, bo w całe nie wyszły ogromne. Ale są kobiety, które wezmą maxa i nie mogą się oswoić z dużym biustem.
Powiedział, że on to by dał nawet 470ml. Ale mówiłam, że chyba zbyt duże, włożył mi wkładkę 400 i dalej mi się wydaje za duża.
Zdjęcia przed i po nie są odpowiednikiem tego, co uzyskasz po operacji. Wszystko zależy od całej twojej budowy ciała. Lekarz pewnie cię mierzył i na tej podstawie dobrał implanty. Czy doktor dał jedne wkładki do wyboru czy jakiś zakres?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.