Jestem 3 tygodnie po operacji, żałuję, że implant tak niewielki, ale podobno mam za wąską klatkę piersiową i zero tłuszczu. Dr twierdzi. że więcej się nie dało, a ja mam niedosyt, dodatkowo dobija mnie ta przerwa i wystające żebra, tutaj czas już chyba niewiele zmieni...
Mam natłok myśli i nie jestem w stanie się do końca cieszyć.
Wkładki anatomiczne 255ml pod mięsień.
Z tymże, AgoG, naprawdę masz super piersi i super efekt ❤️
Gdybyś nie napisała, że masz zrobione to w życiu bym nie pomyślała, że masz implanty.
Bardzo naturalnie to wygląda.
Bardzo.
Anna_1506 bardzo ładny biust! A jaką miałaś wyjściówkę? Mi też lekarz zaproponował 360 ml i jestem drobnej budowy i się waham czy nie będą za duże.. ja startuje z małego A 🤗
ja mam ograniczone możliwości ze względu na klatkę, lekarz zaproponował mi tylko 270 anatomiczne lub 315 okrągłe i boje się, że będą za małe.. chciałam dużo większe ;) chyba zdecyduje się na okrągłe, choć bardziej myślałam o anatomicznych, bardziej naturalnym kształcie, ale z uwagi na ograniczenia, chyba pójdę w okrągłe, jak myślicie? czy jesteś już zadowolona z efektu @Aga K? :) jak inni?
Jak zmienił się biust w ciągu roku?
Biust wygląda bardzo naturalnie. Super
Dziewczyny a jak czujecie te piersi, jak swoje czy macie czasem takie wkurzenie że coś was denerwuje wkurza (tak czasem ma się w niewygodnym staniku) jestem tego bardzo ciekawa jak je się odczuwa?
Już widzę 🙈
Aga G masz zdj przed po?
Hmm w sumie to nie wiem ale skoro blizna jest teraz pod fałdem nowej piersi to zakładam że cięcie było poniżej
Aga, Cięcie miałaś poniżej twojego fałdu podpiersiowego?
Aga, a mogę zapytać ile masz centymetrów pod biustem?
Dziękuje wam za miłe słowa :) już ochłonęłam od zeszłego roku i natłoku myśli które się kłębiły zaraz po operacji. Sama chciałam zgrabny naturalny biust, tak aby nie było widać że był robiony. Ale po operacji zaczęłam mieć wątpliwości czy dobrze zdecydowałam i mam niedosyt, ale teraz emocje opadły i mega się cieszę że jest, bo nie było go w ogóle Haha
Teraz noszę rozmiar 75c. poszukam jeszcze zdjęć i tu wrzucę.
Super efekt, bardzo mi się podoba 😍 wcale nie widzę aby była duża przerwa. Jaki masz rozmiar miseczki stanika? Bardzo podobają mi się implanty okrągłe ale obawiam się że też jestem skazana na anatomiczne bo startuję nawet nie z A, tylko z 0 😖 jestem koścista, mało skóry, mało tkanki tłuszczowej. Twoje piersi są przepiękne, naprawdę.
A według mnie masz super biust. Jakbym nie wiedziała, pomyślałabym że jest naturalny! A według mnie to właśnie wtedy zabieg jest najbardziej udany. Żadna sztuka włożyć duży implant, i osiągnąć efekt po prostu sztucznych cycków. Choć to oczywiście tylko moja opinia. Ten jest super, naprawdę. A przerwa wcale nie jest duża, wydaje mi się, że przy większym implancie byłaby dla ciebie jeszcze bardziej widoczna:)
ja przy podobnych warunkach, jestem niewysoka i drobna (tak na oko - bo pytanie ile masz wzrostu, obwód pod biustem) mam dobrany implant 250 mentor m+ metoda dual plane, ale okrągły, a nie anatomiczny, mój lekarz twierdzi, że przy małych piersiach lepiej okrągły, żeby uwypuklić górny biegun, ale też mam ciągle wątpliwości co do wyboru i też na wstępie zaznaczył, że przerwa między piersiami to będzie ok 5cm, z czasem minimalnie mniej, ale taka anatomia, jej nie przeskoczymy
Aga25 masz może zdjęcie przed operacją?
Wygląda na zgrabny naturalny biust, moim zdaniem bardzo ładnie wyszło. Piersi staną się "bardziej mobilne", jak zejdzie opuchlizna i zmiękną. Moje dają się zebrać do środka, ale bez stanika wracają na miejsce. Myślę, że będziesz zadowolona, efekt już teraz jest fajny.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.