Dziewczyny o podobniej proszę o zdjęcia efektów przed i po zabiegu, za trzy tygodnie mam termin i nie wiem czego się zbytnio spodziewać. Kształt okrągły, mam bardzo niski poziom tkanki tłuszczowej. Prosze o komentarze ..
Dziewczyny, nie wiecie czemu nie wyświetlają mi się zdjęcia? Po kliknięciu ikonki wyświetla mi się to, a jestem zalogowana. Gdy mimo wszystko kliknę zaloguj to mnie wyrzuca na stronę główną 🤔
Melisa12 jesteś przed operacją? Nad jakim implantem się zastanawiasz? Jakie masz wymiary wyjściowe?
Olkaaa masz fotę przed ?🙏
Olkaaa i agaG możecie pokazać zdjęcie przed i po ?🙏💕
Sama chciałam zgrabny naturalny biust, tak aby nie było widać ze był robiony. Po operacji zaczęłam mieć wątpliwości czy dobrze zdecydowałam i mam niedosyt, ale teraz emocje opadły i mega się cieszę że jest, bo nie było go w ogóle Haha
Zdjęć muszę poszukać to wrzucę
Teraz mam rozmiar prawie 75c .
Napisz nad jakim implantem się zastanawiasz?
Olkaaa i agaG można wasze zdj przed po ? 🙏🙏🙏💕
Olkaaa i agaG mo
WeronikaGlembin Piękny efekt gdzie robiłaś? To naprawdę anatomiczne? Mi mówią, że przy obwisłych piersiach takie implanty nie wypełnią pustej góry tylko powiększą dół i znów będzie z góry pusto
Cześć,
u mnie totalne zero, pod biustem dokładnie 72cm. Wzrost 168cm, waga 57kg. Mam implanty Mentor M+ Xtra Smooth 295ml i 325ml.
Aczkolwiek teraz po miesiącu od zabiegu stwierdzam, że powinnam wybrać większą pojemność 405ml i 370ml M + Xtra.
Miałam te same obawy, że będą za duże. Ale nigdy nie są za duże 🙈
Według mnie weź pod uwagę większą pojemność. Upewnij się co do szerokości i projekcji implantu.
Kamila_Wi_ckiewicz a miałaś już operację u dr Dominika czy czekasz? Też mi zależy na naturalnym efekcie i wiem, że w tym słynie, ale chętnie jeszcze zobaczę zdjęcia od Was jeżeli macie, żeby się w stu procentach utwierdzić. Wiadomo ciężka to decyzja i raczej na całe życie.
Trzymam kciuki 👍 ciekawa jestem, jaki będzie efekt u ciebie 😊
Aga G, w piątek mam... piękne masz. Pochwalę się, mam nadzieję, niebawem 🤍
Hej!
Teraz trafiłam dopiero na ten wątek, więc pewnie już jesteś po :)
U mnie też 255ml, anatomiczne. Jestem po 4 tygodniach po operacji, na więcej chirurg się nie zgodził, biorąc pod uwagę moje warunki. Albo duży albo naturalny ;)
Tylko ja jestem jeszcze wyższa, 170cm, 60kg....
Pewnie mogłyby być większe, ale ja się zdałam całkowicie na doświadczenie chirurga, bardzo się obawiałam operacji i ewentualnych komplikacji.
Dla przykładu wysyłam, moje po 4 tyg.
Gosi, też tak słyszałam, ze przepiękne piersi mają dziewczyny od niego i że bardzo naturalnie wyglądają. A jak opieka po operacji? Jak się czujesz ?
Witam. mam taka sama wagę miseczki a i też mało tkanki tłuszczowej. Byłam na 2 konsultacjach i max, jaki mi zalecali lekarze, to 255 ml. Taki też zrobiłam 4 miesiące temu, ffekt naturalny.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.