Hej dziewczyny.. jestem przed operacją powiększania piersi u dr Oleander. Pani doktor proponuje mi implant okrągły 320 ml mówi że na większy już nie ma miejsca .. mówi że do moich rozmiarów inne będą już za duże.. mam 160 cm wzrostu 50 kg wagi steruje z małego B.. Czytam te wszystkie fora i wiedzę że niektóre dziewczyny wsadzają sobie implanty 700-400 i narzekają że za małe ...więc u mnie też się pojawiają obiegcje czy nie będzie to za mały implant.. możecie się ze mną podzielić zdjęciami przed i po wsadzeniu implantów 320-340 ml.. Może na te 340 ml jeszcze ja jakąś namówię
Dziś 9 dzień po operacji, wreszcie je mogłam uwolnić na moment z plastrów, lewa pierś biedna, bardziej zmasakrowana ale o dziwo z mniejszą opuchlizną. Jak na razie jestem bardzo zadowolona (utwierdzam się w tym, że ten rozmiar implantu był idealny, technika pod powięź) - szwy wbrew pozorom bardzo cieniutkie - w prawej piersi pikobello :-) śmieszne uczucie bo w prawym sutku mam o dziwo czucie a w lewym znikome (może wróci).
Ani7 rozmiar w zasadzie wybrał lekarz. Jak byłam na konsultacji to przymierzałam kilka sizerów, doktor zrobił mi zdjęcia żebym oswoiła się w domu i pozwolił mi wybrać z zaproponowanych rozmiarów. Dopiero przed samą operacją zapytałam czy jest szansa na większy implant i po kolejnych pomiarach lekarz powiedział, że to największy jaki może mi zaproponować do mojej sylwetki. Nie dyskutowałam bo ufałam jemu a sama nie chciałam za dużego biustu, zależało mi na jak najbardziej naturalnym wyglądzie. Mam dokładnie implant Mentor CPG323 300cc, medium height, high profile. Ja mam 166cm więc jestem niższa, u Ciebie inaczej może się wybić taki większy implant.
Jju ja dopiero po zdjęciach zauważyłam jak bardzo się zmieniły, bo pasowały mi od pierwszych dni. Teraz jestem na etapie masażu blizn żeby zrobiły się miększe :) Ja mam pod mięsień więc wiem, że proces gojenia jest trochę inny niż pod powięź.
CaroLynn-ty masz demi czy full? Jak dla mnie są idealne. Czy twój lekarz taki dobrał Tobie rozmiar? Czy on chciał większy? Ja mam ogromny dylemat jeden mi doradził 360demi, a drugi 375 full. Druga to kobieta, powiedziała że nigdy by mi nie wsadziła 360demi. Chce mieć naturalnie, nie chce dużych. Te 375 mnie przeraża ! Mam 173wzrostu 64kg. Doradzicie coś?
CaroLynn jeszcze pytanko - jak mialas je włożone? U mnie pod powięź
CaroLynn dzięki za te zdjęcia jak się zmieniały - moje chyba teraz wyglądają pod tymi plastrami podobnie do Twoich - czyli jest szansa, że z biegiem czasu też się tak ładnie zejdą jeszcze do środka :-) Mam taką nadzieję
@carolynn wyglądają na prawdę pięknie ☺️
@ev One w zasadzie od samego początku wyglądały bardzo ładnie, tylko jak trzymał mięsień to były troszkę mniejsze, bardziej napięte. Po 3 tygodniach już zrobiły się takie okrągłe, w zasadzie nic się na razie nie zmieniają a są dość plastyczne już. Mogę zebrać je do środka w staniku.
@Jju @Rsm bardzo dziękuję, ja jestem w nich zakochana, moja pewność siebie poszybowała do góry. Teraz sukienka z dekoltem nabrała nowego uroku.
CaroLinn
Piersi piekne 🤩
Hej dziewczyny
Ja mam w czwartek 🫣
Start duże B
166/64 kg
Stanik zawsze 85B kupowałam
Lekarz doradził 380/420 mam asymetrię
Ostatecznie wybrałam 340/380 a też nie wiem czy dobrze 😊🫣😂
Ciężka decyzja i nie ukrywam lekka depresja Ze strachu.
Bardzo się boję
Jju możesz dodać jakieś zdjęcia ? Jaki masz wzrost i obwód klatki
CaroLynn piękne! Mam nadzieję, że moje też tak będą finalnie wyglądały.
Domi19 miałam lift plus implant - miałam dylemat pomiędzy 330 a 360 0krągłe wysoki profil. Mnie głównie zależało na poprawieniu kształtów (miałam dwa wiszące placki), nie chciałam za dużych piersi (czułąbym się śmiesznie). Ostatecznie wybrałam 360 ze względu na szerszą podstawę. Na razie się układają, ale jestem bardzo zadowolona - wielkość wyszła zbliżona do moich przed liftem
Hejka, mamy bardzo podobne wymiary, tyle że ja 55kg i 72 pod biustem. W Krakowie słyszałam że maks u mnie to 325, w Pradze okazało się że 400cc wejdą. Mam wrażenie że lekarze (trzech), u których konsultowałam się w Polsce stawiali na bardzo naturalny wygląd, a ja marzyłam o okrągłych D/E. Moja operacja będzie 06.03 więc dam znać po!
@carolynn po jakim czasie od zabiegu zaczęły one u Ciebie wyglądać tak naturalnie czułaś jak swoje?
Hej. Miałam podobnie, naczytałam się postów dziewczyn z dużymi implantami i wątpiłam w moje, wybrane przez lekarza. Finalnie cieszę się, że zdecydowałam się na swój rozmiar, bo wyglądają mega naturalnie. Mam 166cm wzrostu, 57kg i pod biustem 75cm. Startowałam z małego B albo nawet A. Wybrałam mentor CPG323 anatomiczne 300ml. Do mojej budowy uważam, że są idealne, w szczególności, że zależało mi na jak naturalniejszym wyglądzie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.