Pytanie jak w temacie, ile kosztuje powiększanie piersi.
Nikt nie da Ci konkretnej ceny bez konsultacji. Można podać widełki + cenę implantów. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę (niewielką ale zawsze) cenę za leki przeciwbólowe.
Polecam konsultację u dr Wacławowicza w Szpitalu Orthos w Komorowicach.
Cześć Daguśka,
skoro byłaś u dr Szczyta to koniecznie pozostaw mu rekomendację tutaj:
https://www.estheticon.pl/create-review?company=348835
Pozdrawiam ciepło!
Emka
Polecam Pana Dr R. Nawrockiego. Cena przystępna, lekarz bardzo miły, rewelacyjnie podchodzi do pacjentki, nie liczy czasu na konsultacji. Radzę jednak skorzystać z kilku konsultacji i porównać sobie.
No i ja również polecam dr Paciorka. Super chirurg. Warto.
Ja też polecam dr Paciorka. Profesjonalista, klinika i personel super no i jestem bardzo zadowolona z mojego biustu.
Polecam dr Paciorka, odwiedziłam wielu Wrocławskich lekarzy ale zdecydowałam się na operację w Czechach. Dwie godziny jazdy od Wrocławia to niedaleko a tak o wiele taniej i profesjonalnie .
Zdecydowanie Pan Marek Szczyt @Pati nie wiem czy bylaś u niego ale ja spokojnie mogę polecić, dobry chirurg tyle że kolejki mogą być długie.
kariinaa98 może ten? ponoć jest rewelacyjny!
Ja również jestem zainteresowana tematem ceny powiększania piersi. Możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę z Wrocławia?
I jeszcze pytanie - czy po 10 latach faktycznie trzeba wymieniać implanty ?
Hej ja też planuję tam zabieg, możesz napisać ile trwa regeneracja po zabiegu ? Czy operacje przeprowadzał dr waclawowicz ?
Zerknij też na cennik na stronie Orthos, to pod Wrocławiem, ale rzut beretem, w Komorowicach. Ja jestem bardzo zadowolona.
Serdecznie zapraszamy do Kliniki Wiatroszak na bezpłatną konsultację.
Koszt powiększenia piersi implantami okrągłymi waha się od 9 do 11tys.zł. W koszcie zabiegu znajduje się wszystko: kontrole, opatrunki, leki do domu, antybiotyki itd.
Wszelkie informacje uzyska Pani pod naszym numere telefonu 600100183 lub 71/7905050
zapraszamy !
piersi podnies i przedniom gurnom szczenke wyprostowac
Witam,
jestem tydzień po powiększeniu piersi,zabieg wykonywał dr.Piotr Rataj,wyszło super,mam biuścik jak nastolatka.Koszt zabiegu to 10 tyś,doktor przemiły,pielęgniarki super babki.
Witam,
koszt zabiegu to 6000zł plus cena implantów.
pozdrawiam
Ryszard Nawrocki
Witam serdecznie!
Koszt takiego zabiegu we Wrocławiu to od 10 do 18 tys. złotych. W zależności od rodzaju implantu i chirurga który podejmuje się operacji. Proszę nie dać się skusić niską ceną. Jest ona często wynikiem niedoskonałych warunków operacyjnych i niskiej jakości implantów. Zapraszam na konsultacje do kliniki dr Knakiewicza (************). Mamy obecnie w bardzo dobrej cenie zabieg przy użyciu najwyższej jakości implantów firmy Allergan (dawnie McGhan).
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.