Ile kosztuje zabieg powiększania piersi we Wrocławiu i gdzie zrobić?

Anonim
Qbahel
· Utworzono: 17 maj 2011 · Ostatnia odpowiedź 29 lip 2018

Pytanie jak w temacie, ile kosztuje powiększanie piersi.

17 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Klara538846
    29 lip 2018

Nikt nie da Ci konkretnej ceny bez konsultacji. Można podać widełki + cenę implantów. Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę (niewielką ale zawsze) cenę za leki przeciwbólowe.
    Polecam konsultację u dr Wacławowicza w Szpitalu Orthos w Komorowicach.

• Anonim
    Emka652165
    28 cze 2018

Cześć Daguśka,

skoro byłaś u dr Szczyta to koniecznie pozostaw mu rekomendację tutaj:
    https://www.estheticon.pl/create-review?company=348835
    Pozdrawiam ciepło!
    Emka

• Anonim
    krysta
    24 cze 2018

Polecam Pana Dr R. Nawrockiego. Cena przystępna, lekarz bardzo miły, rewelacyjnie podchodzi do pacjentki, nie liczy czasu na konsultacji. Radzę jednak skorzystać z kilku konsultacji i porównać sobie.

• Anonim
    Czarnulka87
    23 cze 2018

No i ja również polecam dr Paciorka. Super chirurg. Warto.

• Anonim
    onaion
    23 cze 2018

Ja też polecam dr Paciorka. Profesjonalista, klinika i personel super no i jestem bardzo zadowolona z mojego biustu.

• Anonim
    Asiaxf
    22 cze 2018
    Najlepszy komentarz

Polecam dr Paciorka, odwiedziłam wielu Wrocławskich lekarzy ale zdecydowałam się na operację w Czechach. Dwie godziny jazdy od Wrocławia to niedaleko a tak o wiele taniej i profesjonalnie .

• Anonim
    daguska716643
    21 cze 2018

Zdecydowanie Pan Marek Szczyt @Pati nie wiem czy bylaś u niego ale ja spokojnie mogę polecić, dobry chirurg tyle że kolejki mogą być długie.

• Anonim
    pati716228
    21 cze 2018

kariinaa98 może ten? ponoć jest rewelacyjny!

• Anonim
    karinaa98
    21 cze 2018

Ja również jestem zainteresowana tematem ceny powiększania piersi. Możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę z Wrocławia? 

• Anonim
    Aj71
    26 kwi 2018

I jeszcze pytanie - czy po 10 latach faktycznie trzeba wymieniać implanty ?

• Anonim
    Aj71
    26 kwi 2018

Hej ja też planuję tam zabieg, możesz napisać ile trwa regeneracja po zabiegu ? Czy operacje przeprowadzał dr waclawowicz ?

• Anonim
    karolka680045
    24 kwi 2018

Zerknij też na cennik na stronie Orthos, to pod Wrocławiem, ale rzut beretem, w Komorowicach. Ja jestem bardzo zadowolona.

• Klinika Wiatroszak - Estmedica

· 31 sty 2013

Serdecznie zapraszamy do Kliniki Wiatroszak na bezpłatną konsultację.
    Koszt powiększenia piersi implantami okrągłymi waha się od 9 do 11tys.zł. W koszcie zabiegu znajduje się wszystko: kontrole, opatrunki, leki do domu, antybiotyki itd.
    Wszelkie informacje uzyska Pani pod naszym numere telefonu 600100183 lub 71/7905050
    zapraszamy !

• Anonim
    niusia
    23 sty 2013

piersi podnies i przedniom gurnom szczenke wyprostowac

• Anonim
    szczesliwa67673
    12 sie 2011

Witam,
    jestem tydzień po powiększeniu piersi,zabieg wykonywał dr.Piotr Rataj,wyszło super,mam biuścik jak nastolatka.Koszt zabiegu to 10 tyś,doktor przemiły,pielęgniarki super babki.

• Lek. med. Ryszard Nawrocki

· 21 cze 2011

Witam,
    koszt zabiegu to 6000zł plus cena implantów.
    pozdrawiam
    Ryszard Nawrocki

• KNACK CLINIC - Chirurgia Plastyczna M. Knakiewicz

· 16 cze 2011

Witam serdecznie!
    Koszt takiego zabiegu we Wrocławiu to od 10 do 18 tys. złotych. W zależności od rodzaju implantu i chirurga który podejmuje się operacji. Proszę nie dać się skusić niską ceną. Jest ona często wynikiem niedoskonałych warunków operacyjnych i niskiej jakości implantów. Zapraszam na konsultacje do kliniki dr Knakiewicza (************). Mamy obecnie w bardzo dobrej cenie zabieg przy użyciu najwyższej jakości implantów firmy Allergan (dawnie McGhan).

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać