Otwieram grupę dla dziewczyn które robiły piersi i wkładały implanty mniejsze niż 300ml. proszę o zdjęcia przed i po i krótka historie jak np wybraną metodę, jaki dokładnie implant, kto operował i gdzie oraz wzrost i wagę - może to komuś pomoże :)
Jagoda nie chodzi mi o to że ma negatywne opinie, ale że ma 1/2 komentarzy tego co Drozd, ale Drozd raczej preferuje wielkie cyce i stąd ten dylemat! A powiedz, możesz pokazać jak wyglądają blizny? Dziękuje ❣️
Nie byłam nigdzie indziej, tak spodobały mi się efekty jego prac, że chciałam tylko do niego. A gdzie czytałaś te negatywne opinie? Chętnie je poczytam 😅
Jagoda masz piękne piersi 💕a byłaś wcześniej na innych konsultacjach? Dr. Kasprzyk w przeciwieństwie do dr. drozd ma mało pozytywnych opinii … wciąż się waham bo to ważna decyzja, a ja nie chcę popełnić błędu … zazdroszczę że jesteś po 🌼
Dr Kasprzyk, artmed krakow. Jestem bardzo zadowolona z efektów biorąc pod uwagę stan wyjściowy i niewielki implant. Bałam się wielkiej przerwy między piersiami, a wydaje mi się ze wyszło nieźle. Ale początkowo miałam mieć 210/235ml. Cieszę się, że w dniu operacji zmieniliśmy na większe. I coś w tym jest, że się czuję niedosyt😅😅 jak mogę doradzić, nieważne między jakim rozmiarem się wahasz, weź większe nawet jeśli nie chcesz żeby były duże😘
Jagoda są piękne ❣️ Możesz pokazać zdjęcie z boku? I kto operował?
Hejo. Jestem miesiąc po:)
Polytech 275ml, anatomiczne. Mam teraz 70E, w biuście 93 cm. 168 cm wzrostu, a jaki rozm miałam wcześniej, to nie wiem, nie nosiłam biustonoszy 😂 jak jestem ubrana, nie idzie się zorientować, że coś poprawiałam. Taki był cel. Jestem mega zadowolona!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.