Powiedzcie dziewczyny która niebawem poprawia biust lub dopiero co to zrobiła u drPaciorka? Mam 158cm wzrostu 57kg 78 pod biustem nie chce dużego biustu tylko wypełniony. Czy któraś ma podobne wymiary?
Anonim
Ja szczerze mówiąc też nie wyobrażałam sobie wyłożyć tyle kasy na piersi.. .najpierw zastanawiałam się nad Czechami, ale po zrobieniu piersi u dr Drozda, po tym jak zawsze można go zapytać, jeśli cokolwiek nas niepokoi, wysłać zdjęcie, w razie czego pojechać na darmową konsultację, szczerze mówiąc wolałabym wziąć kredyt na niego niż taniej ryzykować gdzieś za granicą 🙈 A piersi po operacji u niego po 2 dniach były tak okrągłe i na miejscu, wiadomo opuchnięte, ale bez udziwnień i deformacji ❤
Ja mam podobne wymiary: 158 cm, 72 cm pod biustem i 50 kg wagi, a operację robiłam w Katowicach u dr Drozda. Zdecydowałam się na Mentor xtra 340 ml, a startowałam z kompletnego zera. Myślę, że rozmiar po to pełne B / małe C, ale ostatecznie będę wiedziała jak zejdzie opuchlizna. Póki co w moim odczuciu są takie akurat, choć mąż twierdzi, że są duże (myślę, że to pooperacyjny szok ;)
Anonim
Lepiej nie ryzykować i zrobić operację w Polsce, bo teraz zaoszczędzicie a później drugie tyle wydacie na poprawkę
Czy byłaś już na konsultacji? Jaki rozmiar zaproponował lekarz?
A to przepraszam, AgnieszkaMich dzięki za doprecyzowanie
To o Furmanka chodziło, że nie odpowiada na maile, a Paciorek kontakt z nimi jest bieżący
W forum czerwień-wrzesień piszą dwie dziewczyny, które robiły za granicą biusty, chyba właśnie u tego lekarza. Najpierw lekarz jak miód, a teraz maja komplikacje i lekarz ich olewa. Poczytaj i upewnij się o kogo chodzi
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.