Hej, zastanawiam się nad powiększeniem piersi a tak naprawdę nad ich ujędrnieniem. Wyjściowo mam duży biust 70E ale niestety lata lecą i chciałabym aby wyglądał jak kiedyś a nie oglądał podłogę…. Kogo polecacie w Warszawie? A jeśli nie w Warszawie to gdzie pojechać?? jaki implant aby piersi nie były ogromne a miały lepszy kształt? Może któraś z Was miała podobnie.
Anonim
Minko ja mieszkam w Danii, tutaj koszt takiego zabiegu lift plus implant 65 tys koron.
Ja mam to rozłożone na dwie operacje, jedna miałam w kwietniu a druga w październiku.
Bombidk dzięki za odpowiedź. Im więcej czytam to właśnie tak jak mówisz pewnie lift. Masz rację muszę odwiedzić kilku specjalistów. U kogo robisz?
Anonim
Przy takim biuście potrzebujesz przede wszystkim liftu.
Polecam odwiedzić kilku lekarzy, posłuchać opinii i na spokojnie wszystko przemyśleć.
Moj biustu wyjściowy 75E został podniesiony i zredukowany o około 1,5 rozmiaru a w październiku bede miała robiona druga operacje - implanty 350 ml aby uzyskać wymarzony efekt.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.