Ergonomix 220 niski profil - czy jest tu ktoś kto wymieniał mały rozmiar na większy?

Anonim
AgaHexa
Warszawa · Utworzono: 15 maj 2022 · Ostatnia odpowiedź 30 maj 2022

Dziewczyny kochane, może któraś może się pochwalić wrażeniami po wymianie implantów. Chciałam poprawić kształt piersi przy ich minimalnym powiększeniu, ale myślę że implanty są za małe bo ich kształt, choć lepszy niż wyjściowo, to jednak nie jest taki jakiego oczekiwałam :( takie smutne jajo. Czy któraś z Was wymieniała implanty na większe i może opowiedzieć jaka była różnica w ml i na ile większy rozmiar implantow poprawił sam kształt piersi. A przy okazji, patrzę na Wasze zdjęcia i nieraz rozmiar 400ml w ogóle nie wygląda mi na większy niż 300. trudno chyba ocenić jaki rozmiar będzie idealny póki nie mamy punktu odniesienia w postaci własnych implantów.

8 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    AgaHexa
    30 maj 2022

Paparazzi, u mnie efekt identyczny, a nawet gorszy. Zrobiłaś dobre zdjęcia. Na moich aż tak tego nie widać, ale przy napięciu mieści klatki piersiowej jest masakra. wyglądają jak zdeformowane. Pod spodem robi się pusto, na górze balon. To nie jest raczej kwestia błędu operatora. Mamy chyba za małe implanty, do dość rozbudowanych mięśni klatki piersiowej.. ja dopiero 2miesiace po zabiegu, ale zachowanie mięśni już widzę i to nie jest to samo co wcześniej. Implanty niby okrągłe ale motiva ergonomix miały się zachowywać jak naturalna tkanka. Ja też się nie spodziewałam że utrzyma się takie wybrzuszenie na górze. Jedyna pociecha że nie ma obaw, że się przekręca przy intensywnych treningach.

• Anonim
    MarlenaLena
    27 maj 2022

AgaHexa ja mam okrągłe dokładny model to MotivaSilkSurface Plus 300cc, one są niby bardziej wysunięte do przodu, z pełną górą. Ja też jestem dosyć szczupła (53kg 169cm, pod biustem 75). Ja mam różne momenty, raz na nie patrzę i mówię.. nie no ekstra są, za kilka dni... dlaczego takie małe :D:D zobaczymy za parę miesięcy czy nadal będę mieć myśli o wymianie. Kształt ogólnie bardzo mi się podoba, tylko ten rozmiar i odległość .Nie ukrywam, szkoda mi trochę znowu tyle kasy wydawać. Często chcemy tego czego nie mamy, ja znowu chciałabym mieć bliżej piersi jak Ty :D
    Paparazzi a jak długo nosiłaś pas po operacji? Może mam tylko takie wrażenie, ale chyba nisko masz blizny? Ja jak podniosę ręce do góry to nadal bliznę mam tuż pod biustem. Może Twoje wysportowanie ma tutaj znaczenie. Na zdjęciu jak u mnie to wygląda, przy podniesionych rękach. A może porozmawiaj ze swoim lekarzem o swoich wątpliwościach?

• Anonim
    Paparazzi
    26 maj 2022

AgaHexa- wrzuciłam komplet zdjęć. Z boku, w moim profilu wygląda jakbym miała "półkę". W koszulkach bez dekoltu optycznie puchnę i biust przypomina obecną Kasię Skrzynecką (tak bardzo podnosi koszulkę do góry) Dodam, ze mam 165 cm.53kg, teraz70C). Nie rozumiem od czego to zależy, bo przecież tylko 230ml wybrałam a operatorka sugerowała 260!
    Druga kwestia, która mnie martwi, to wszelkie czynności gdy się napina mięsień piersiowy czy biceps. Przy prostym krojeniu chleba, przy chłodnym powietrzu mięsień się spina i pierś wygląda koszmarnie krzywo; implant na górze się uwypukla a własny biust na dole obwisa. Aż strach co to będzie jak pójdę na basen i wejdę do chłodnej wody. Skąd to? A może za wysoko implant zawieszony? 5miesiecy minęło i żadnych zmian na lepsze. No może trochę szwy zbielały. trudno to teraz robić

• Anonim
    AgaHexa
    25 maj 2022

MarlenaLena. Tak chciałam wyglądać. Masz bardzo dobry efekt. I takie i większe o 50-70ml wydaje się że wyglądałyby super. Aczkolwiek jeśli chcesz mieć je bliżej siebie to implant powinien być chyba jeszcze większy. Przy wąskiej klatce, jak moja, implanty, nawet te najmniejsze wypadają z kolei za blisko siebie i czuje się przez to jak nalana, w sensie z nadwagą:) czuje ze też je wymianie ale może jak jeszcze trochę oklapną. Wymiana jest możliwa podobno już po kilku miesiącach. Pocieszmy się ze zawsze to łatwiej z mniejszych na większe niż odwrotnie.

• Anonim
    AgaHexa
    17 maj 2022
    Najlepszy komentarz

Paparazzi, dzięki za ten wpis. Mój lekarz na pewno nie pomyślał ani przez chwilę o większych implantach bo podkreśliłam kilkadziesiąt razy że mają być jak najmniejsze, naturalne. Ale priorytetem dla mnie był ich kształt. To co piszesz nieco mnie pociesza choć rozumiem że i Ty nie jesteś zadowolona z kształtu tylko z innych powodów niż ja :) 10lat to mnóstwo czasu. Ja tam tyle nie wytrzymam jeśli one się nie "poprawią". A co do wizualizacji - nie zrobiłam jej. Też tego żałuję. Teraz niestety chyba żadna z nas już się nie dowie jak nowy implanty będzie wyglądał bo z tego co wiem wizualizacja ma sens wtedy jak komputer skanuje naturalną sylwetkę z naszą tkanką.
    Sylwetki mamy podobne. Czy byłabyś taka dobra i podzieliła się fotosem z demi?

• Anonim
    AgaHexa
    17 maj 2022

MarlenaLena a jaki masz profil? Bo rozmiarowo chyba jesteśmy teraz podobne. Ja coś tam miałam. czyli 220 +coś tam da około 300ml. Szeroka klatka to akurat atut, możesz mieć większe implanty. Moje to 11 i 10,5cm i uważam że są obsadzone za blisko siebie. Jeśli chcesz wymienić implanty to mogą mieć większą objętość, ale też wyższy profil.

• Anonim
    Paparazzi
    17 maj 2022

AGA Hexa, lekarz doradzając rozmiar miał pewnie obraz Twojego biustu po operacji. Dobrze, ze dostałaś niski profil, bo normalny bardzo się odznacza na górze. U mnie (165 cm/ 53 kg/ szczupła klatka, bez tłuszczu, umięśniona, było:70A->70C) Ergonomix 230 Demi okrągłe wg mnie z boku niestety wyglądają zbyt sztucznie (odznaczają się na szczupłej sylwetce), dodatkowo to wybrzuszenie na górze w cale nie wygląda jak puch-up. Za 10 lat (jak nazbieram kasę i zapomnę o bólu) pójdę do specjalisty z długoletnim doświadczeniem, tak by swych prac się nie wstydził oraz by symulację biustu zrobił komputerowo. Wybiorę na operatora mężczyznę.

• Anonim
    MarlenaLena
    17 maj 2022

Hej 😊 chętnie dołączę do rozmowy. Również zastanawiam się nad wymiana na większy rozmiar. Teraz mam motivy 300, z totalnego 0. Ja mam dodatkowo szeroko rozstawione piersi, więc jak nie było pięknego dekoltu nadal nie ma szału 😅 Żałuję, że nie upierałam się przy większym rozmiarze :( zastanawiam się po jakim czasie można wymienić implant.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać