Proszę o wypowiedzenie się dziewczyn, które mają zrobiony zabieg tą metodą. Czy jest ona bezpieczniejsza? Czy dłużej trwa rekonwalescencja? Mam zaplanowany zabieg na styczeń w jednej z Warszawskich klinik. Jestem zdecydowana, ale nie znam za wiele opinii innych kobiet.
Karolina_Ba_os możesz napisać swoje wymiary? Ja mam operacje na styczeń, ale kompletnie nie jestem pewna co do rozmiaru. Mam brane pod uwagę od 280-360demi. Lekarz z nastawieniem na 360. Czy to nie za dużo? Mam 173 wzrostu, 65 kg, wyjściowe 80b. Chce mieć bardzo naturalnie i nie chce dużego biustu. Ale też nie tak, że będą jakieś takie…
Ani7 ja dowiedziałam sie o tym lekarzu z social mediów (insta, TikTok) widziałam jego prace i piersi, piersi które robi wydają mi się bardzo ładne, naturalne. Na początku też chciałam przez pachę i na pierwszej konsultacji o takiej metodzie rozmawialiśmy. Jednak po przemyśleniach wolę mieć bliznę w fałdzie podpiersiowym. Teraz mój dylemat to jest czy robić podmiesiniowo czy pod powieź. Zabieg mam 18.11 i 05.11 mam konsultacje przedoperacyjną będę wybierała ostateczny implant. Rozważam między 280 -320 cc i nie wiem czy demi czy full. Wizualizacje miałam robioną z profilem 245 mini i 300 demi.
Karolina_Ba_o powiedz czym się kierowałaś wybierając tego lekarza? Znasz kogoś kto go polecił? Ja się zdecydowałam, bo jako nieliczny robi tą metodą, że jest przez pachę. Kiedy masz zabieg? I jaki implant wybrałaś?
Jestem zapisana na zabieg u tego samego lekarza jednak chce zmienić technikę na cięcie pod fałdem. Przy późniejszej wyminie lub wyjęciu implantów cięcie i tak będzie pod fałdem więc dwie blizny zamiast jednej.
A na czym to polega? 🤔
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.