Witam,jestem 20 dni po operacji piersi metoda pod mięsień .Niestety jedna piers nie wygląda dobrze.Pan doktor powiedział, że nic się nie dzieje i że to minie.Chcialabym jednak upewnić sie czy faktycznie tak jest czy konieczna będzie ponowna operacja
Moja pierwsza myśl to double bubble i wpisałam w Google "Czy tak wygląda double bubble?" Wyskoczą Ci zdjęcia i opinie lekarzy. Poczytaj. Nie musi to być to. Proponuje Ci umówić się na usg piersi do radiologa, który bada również piersi z implantami i już będziesz miała jakiś zarys informacji. Pozniej z wynikiem do swojego chirurga na kontrolne . Swoją drogą...pięknie wyglądają Twoje piersi jak na 20 dni po operacji. Bardzo naturalnie i już takie ułożone. Myslalam ze beda kwadratowe lub prostokątne jak to często bywa przy opuchliznach. Trzymam kciuki, żeby tanjednabpiers ułożyła się ładnie. Daj znać jak po USG
Dodałam zdjęcia z innego konta
Jak chcesz to wyślij tu zdjęcia może coś pomożemy 😁 myślę że każda z nas na początku była przerażona wygladem
20 dni to krotki czas. Rob sobie zdjecie każdego tygodnia i sama zobaczysz jak się zmieniają. Ułożą się :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.