Dziewczyny z wejściówką A, mające implant mentor xtra - jesteście zadowolone?

Anonim
Teresahd
Poznań · Utworzono: 20 gru 2020 · Ostatnia odpowiedź 25 mar 2022

Pytanie kieruję do pań, które maja implanty mentor xtra, a miały wyjściówkę 0 lub A, jak się czuły po operacji ? Ile ml włożyłyście dziewczyny? Po czasie jak oceniacie wielkość i wygląd? :) Lekarz zaproponowała mi mentor xtra 340-365cc hp, jestem ciekawa waszych opinii o tym implancie. Podobno mentor xtra są o 30% bardziej miękkie. Moja wejściówka to małe A, zależy mi na piersiach C/D, nie większych.

12 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Magda1804
    Użytkownik wyróżniony
    25 mar 2022

Teresahd minął rok od Twojej operacji, możesz pochwalić się efektem?

• Anonim
    Sofiia
    Użytkownik wyróżniony
    27 kwi 2021

Ja mam 170, 56kg i 74 pod biustem. Więc prawie to samo mamy. Dziwne, że nie pytał Cię o dokładne wymiary.

• Anonim
    Teresahd
    26 kwi 2021

Sofiia, mam 173, 56kg, pod biustem 72. Doktor mnie o to nie pytał, nie mierzył tego. Ważniejszy był np. rozstaw sutków.

• Anonim
    Sofiia
    Użytkownik wyróżniony
    26 kwi 2021

Teresahd, a jaki masz wzrost, wagę, wymiary pod biustem? Ja mam za tydzień operację i mam mieć implant Mentor hp 275 lub 300ml. Skłaniam się ku 300 i wg mojego operatora to będzie rozmiar C/D. Startuję. prawie że z zera.

• Anonim
    Teresahd
    26 kwi 2021

Już za chwilę czeka mnie operacja - 3 tygodnie :) Z lekarzem ustaliłam, 325 xtra hp - implant ma 5,4cm projekcji i 10,8 cm szerokości :) Moje piersi mają szerokość coś między ok. 10,5-11cm. Byłam u lekarza dwa tygodnie temu na ostatecznej konsultacji. Zdecydować się nie mogłam, jaki implant, jaki profil i ile cc. Staneło na mentorach hp xtra ze względu na to, że według pomiarów mam blisko siebie sutki. Moderate +xtra lub zwykłe hp mogłyby (według lekarza) spowodować efekt sutków patrzących do środka. Ogólnie lekarz powiedział, że mogę jeszcze zmienić na 340 cc, jak bym chciała i nie powiem, ciągle się zastanawiam. 340 od 325 różnią się szerokośćią (11,1cm). Powiem szczerze, ciężko znaleźć kogokolwiek z implantami 325 xtra hp startującego z AA lub niepełnego A...

• Anonim
    Stokrotkaa
    Użytkownik wyróżniony
    26 mar 2021

Teresahd, zobacz sobie też, jaką projekcję mają implanty, które rozważasz. Projekcja, czyli ile cm implant wystaje do przodu, to też jest ważne.

• Anonim
    Teresahd
    25 mar 2021

Stwierdziłam, że 340cc hp xtra są dla mnie za duże, więc rozważam 285 lub 325. Lekarz powiedział, że gdy wezmę 325, to będę miała pełne D lub E, jeśli wezmę 285 to pełne C. (Oczywiście te wymiary odnoszą się do moich wymiarów - mam wąska klatkę i piersi blisko siebie).

• Anonim

Anonim

23 gru 2020

Alx 😍 piękne są, ale Ty szczuplutka jesteś... też uważam, że taki rozmiar jest super, ja drugi raz może wzięłabym mniejsze, tak do 365ml max... nie 365 i 405... Ale wypowiem się pewnie za jakiś miesiąc ostatecznie, jak ubiorę normalny stanik itp... bo zależy z jakiej perspektywy patrzę na moje, jeszcze się nie przyzwyczaiłam 😁

• Anonim
    alx
    Użytkownik wyróżniony
    22 gru 2020
    Najlepszy komentarz

Hej, jestem 5 tygodni po operacji, implanty 340 ml mentor hp xtra. Startowałam z polaktacyjnego mniej niż zero ;) (nie wypełniałam miękkiego biustonosza w rozmiarze A). Rozmiar ostatecznie będę znała za kilka miesięcy, jak piersi się ułożą, ale myślę, że to będzie pełne B/ małe C. Przy mojej sylwetce (158 cm, 49 kg) piersi wydają się całkiem spore, cieszę się, że nie wzięłam większych. Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to bardzo subiektywne jest ;)

A w kwestii samopoczucia to bardzo indywidualna sprawa :) u mnie pierwszy tydzień po operacji był słaby: ucisk w klatce, poczucie przyklejonych do klatki ciężkich „betonowych klocków”, trudności ze spaniem na plecach, a do tego wygląd klatki piersiowej - jak Frankenstein (siniaki na piersi, na mostku, jedna pierś nieco wyżej, szwy) i ogólnie fakt, że nie jestem samodzielna (np. potrzebowałam pomocy, żeby podnieść się z łóżka) były mocno frustrujące ;) ale cierpliwość, czas i stosowanie się do zaleceń swojego chirurga to klucz do sukcesu. Z dnia na dzień jest coraz lepiej, a po 5 tygodniach piersi są miękkie i czuję tylko lekki dyskomfort po nocy. Mimo początkowego dyskomfortu uważam, że warto! Powodzenia w wyborze! :)

• Anonim

Anonim

21 gru 2020

Justyś daj świeże foto, ja nie wiem, jaki mam rozmiar to dopiero 4 tyg. po więc jeszcze muszą się ułożyć...

• Anonim

Anonim

21 gru 2020

Ja mam 365 i 405ml... Miałam asymetrię.. .ten 365 jest fajnym rozmiarem, choć u mnie na tej większej piersi... myślę, że będą fajne, nie przerysowane... zależy od twoich oczekiwań...

• Anonim
    justys1818
    Użytkownik wyróżniony
    21 gru 2020

Ja mam mentor 300 hp okrągłe. 2 miesiące po operacji. Startowałam z małego A w dodatku po 2 ciążach. Teraz mam rozmiar D. Ale to wszystko zależy od twoich wymiarów i budowy klatki.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać