Hej dziewczyny Czy któraś z was mogłaby się pochwalić efektami przy dość sporym wzroście? Mam 175 cm wzrostu i waham się pomiędzy 275 oraz 300 ml mentor hp. Nie zależy mi na bardzo sporym biuście, dodatkowo sporo ćwiczę na siłowni i nie chciałabym aby zbyt duży biust mi przeszkadzał. Oglądałam wiele przemian z implantami w tym rozmiarze, jednak większość kobiet była sporo niższa. Nie chciałabym aby piersi były za duże ale jednocześnie boję się, że przy 275 ml mogę mieć niedosyt. Doktor mówił również, że mam małe piersi ale zbitą tkankę, czy to znaczy, że po włożeniu implantów się zluzuje i piersi będą większe? Nie spytałam o to ze stresu:( Czekam na efekty i rady pozdrawiam:)
@Mag33 dziękuję :)
Izelaf, piękne, dokładnie takie bym chciała :)
Hej:) Mam 174cm, ale jestem szczupła, ważę 58kg, pod biustem mam równe 75cm. Mam mentory anat 300 ml i sa idealnie dobrane. Na wątku o zabiegach październik, listopad dawałam swoje zdjęcie
ElxSo ja mam pod biustem ok. 74 i lekarz powiedział mi, że 350 już by były za duże. Myślę, że te 300 powinny być w sam raz, podobno pod mięsień tracą też około 10-15% objętości
Moja przyjaciółka ma ok 8-10 cm więcej pdo biustem i ma mentory 300. Również wyglądają ładnie i naturalnie. Ja mam pod powięź, ona pod mięsień także sam wygląd biusty troszkę się różni. Ja jestem fanką poprawek które wyglądają jakby nie były poprawiane 😉😉 także każdy musi wybrać to co mu się podoba ❤️
Ja mam 174cm, chciałam koło 300-325, również sporo ćwiczę i chciałam małe piersi. Lekarz powiedział ze minimum to 450 żeby na szerokość wyglądały dobrze. Tez mentor z tym ze mod+
Eik jestes wąska pod biustem moze dlatego mały rozmiar implantu tak pięknie krągło na Tobie wygląda. Ja boję się że na mojej klatce zginie bo mam 78cm pod biustem.
Mag33 ok 66 cm
@EIK wyglądają bardzo ładnie, ile masz cm pod biustem?
Justyz możesz wrzucić jakieś fotki ja mam 160 cm i wybrałam 315 ale chce zmienić wybór na większe bo mam jeszcze czas na zmianę. Jak wyglądają Twoje jestem ciekawa skoro uważasz że są za małe a masz taki wzrost jak ja.
Hej
Mam 177cm, rok temu miałam operację, implant motiva 315cc. Stan wyjściowy baaaaaaardzo kiepski 🙈 też dużo ćwiczę i też nie chciałam dużego biustu. Jestem zadowolona. Czasami jak ubieram sukienkę bez stanika to przechodzi mi przez myśl, że mógłby być trochę większe. Ale potem ubieram jakiś bardziej zbierający stanik i nagle wydają mi się trochę za dużo i czuję się jakaś taka ,,za duża". Także uważam, że to dobry wybór.
Mam 160 cm wzrostu. Również obawiałam się dużego biustu. Wybrałam 275 ml. Teraz czuję ogromny niedosyt. Piersi są małe. Rozważam ponowne powiększenie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.