Dylemat co do wielkości implantów

Anonim
Ewa173
· Utworzono: Wczoraj 13:17 · Ostatnia odpowiedź Dzisiaj 12:11

Witam was Już za kilka dni czeka mnie operacja powiększenia piersi implantami Mentor. Nie opuszczają mnie wątpliwości co do wielkości implantów. Mam 165cm wzrostu, 68kg, 80cm pod biustem. Dylemat między 375ml a 405ml okrągłe średni profil…bardzo zależy mi na w miarę możliwości naturalnym wyglądzie, nie podobają mi się widocznie sztuczne piersi…tylko nie wiem jak to przy mojej szerokiej klatce piersiowej będzie wyglądać 🙈 startuje z takiego małego B. Czy mogłybyście się podzielić swoimi doświadczeniami, jeśli któraś ma podobne wymiary? Stresuje się mocno i po przeczytaniu wielu wypowiedzi na różnych formach mam jeszcze większe wątpliwości 🥴 Czy może bardziej żałowałyście że wybrałyście za duże czy za małe? Dzięki za odzew

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    Dzisiaj 12:11

Ja miałam 57kg 160cm wzrostu pod biustem 78cm mam okrągłe 380 najwyższy profil. I mega pasują do mojej sylwetki. Nie wyglądają sztucznie a bardzo naturalnie ale to już zasługa mojego lekarza bo widziałam dziewczyny co maja mniejsze a mają doczepione piłki z autostrada pomiędzy nimi. Zależało mi by nie rzucały się w oczy i takie są nikt się nie domyślił wyglądają jak w pusch upie gdy teraz noszę miekkie staniki. Gdybym wzięła 430 to też uważam że byłyby ok ale wtedy już byłoby to zauważalne a tego nie chciałam.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać