Witam piszę z prośbą o pomoc. Może ktoś miał podobną sytuację. Jestem 9 miesięcy po zabiegu powiększenia piersi, wkładki anatomiczne motiva. Mój problem polega na tym że piersi są skrajnie różne. Jedna jest ciasno i sprawia mi ból takie ciągnięcie i napięcie druga natomiast jest niżej i jest taka luźna że czuje jak implant porusza się w środku. Czy jest możliwe że łoże na implant są różnej wielkości i dlatego piersi mają inny kształt? Co można w takiej sytuacji zrobić? Czy jest potrzebna ponowna pełna operacja?
Motiva anatomiczny 325ml
Motiva 325 anatomiczne
Jaki to implant? Ile ml?
USG ok. Lekarz powiedział że wytworzyła się grubsza torebka włóknista i ona ściska implant troszkę mocniej i optycznie wydaje się większy bo jest bardziej spłaszczony. Czasem boli ponieważ grubsza torebka ociera o mięśnie i powoduje stan zapalny. Kazał czekać do 18 miesięcy. Jeżeli to się nie unormuje to czeka mnie usuwanie torebki na mój koszt oczywiście.
Anonim
Mam Dokładnie tak samo daj znać co powie ci lekarz
Te piersi są bardzo ładne. Ja nie widzę na zdjęciach ww różnic. Jedynie to, że jedna jest ciut mniejsza.
Anonim
Po takim czasie chyba najlepiej skonsultować to z operatorem.
Ogólnie piersi prezentują się bardzo ładnie 🥰
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.