Powiedzcie mi, proszę, czy te piersi się zmienią? Jestem miesiąc po zabiegu i wyglądają na dwie różne... Mam implant anatomiczny Polytech 600 ml Wydaje mi się, ze implant jest umieszczony ładnie, równo. Czy to tylko obrzęk i piersi ładnie opadną ?
Musisz wziąć pod uwagę to, że Twoje piersi przed zabiegiem różniły się między sobą, nie były identyczne więc po zabiegu na pewno też będą się różniły. Niestety nie jesteśmy z reguły symetryczne . U Ciebie jeszcze widoczny jest obrzęk , piersi z biegiem czasu opadną delikatnie nabiorą ładniejszego kształtu, miesiąc to krótki czas od operacji, daj im czas :-)
do 3 miesięcy po zabiegu nie masz się czym przejmować zupełnie. A nawet do pół roku. Implanty muszą się ułożyć w loży, niekoniecznie musi się to odbywać w tym samym tempie dla każdej z piersi. Ja jestem 7 tyg po zabiegu i moje piersi też nie są równe, inaczej opadają, a i wielkością się różnią.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.