Dwie różne piersi 1 miesiąc po zabiegu

Anonim
Larala
Wrocław · Utworzono: 13 kwi 2020 · Ostatnia odpowiedź 14 kwi 2020

Powiedzcie mi, proszę, czy te piersi się zmienią? Jestem miesiąc po zabiegu i wyglądają na dwie różne... Mam implant anatomiczny Polytech 600 ml Wydaje mi się, ze implant jest umieszczony ładnie, równo. Czy to tylko obrzęk i piersi ładnie opadną ?

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Monika799618
    14 kwi 2020

Musisz wziąć pod uwagę to, że Twoje piersi przed zabiegiem różniły się między sobą, nie były identyczne więc po zabiegu na pewno też będą się różniły. Niestety nie jesteśmy z reguły symetryczne . U Ciebie jeszcze widoczny jest obrzęk , piersi z biegiem czasu opadną delikatnie nabiorą ładniejszego kształtu, miesiąc to krótki czas od operacji, daj im czas :-)

• Anonim
    insomnia
    Użytkownik wyróżniony
    14 kwi 2020

do 3 miesięcy po zabiegu nie masz się czym przejmować zupełnie. A nawet do pół roku. Implanty muszą się ułożyć w loży, niekoniecznie musi się to odbywać w tym samym tempie dla każdej z piersi. Ja jestem 7 tyg po zabiegu i moje piersi też nie są równe, inaczej opadają, a i wielkością się różnią.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać