Dwa tygodnie po operacji powiększenia piersi - czy taki ból jest normalny?

Anonim
Truskaweczka1234
· Utworzono: 25 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 29 kwi 2022

Dziewczyny jestem 14 dni po operacji i codziennie rano przy wstawaniu odczuwam ból, tak jakby piersi spadały w dół i sprawiały ból. Czy to jest normalne? Ból utrzymuje się przez jakiś czas, później jak się rozruszam to przechodzi.

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    KasiaPiorkowska
    29 kwi 2022

Tak. Identycznie jak u kotwica 90 . Też kłucie od str mostka. Jak dłużej chodzę też boli i muszę się położyć. Poprzednie 2 operacje przeszłam dużo lepiej. A już prawie 4tygodnie.

• Anonim
    Kotwica90
    29 kwi 2022

Hej. Teraz mi się zbliża już 3 tydzień i mam podobnie jak KasiaPiorkowska. Odczuwam ból prawej strony pod pachę, ale nie jest silny. Wcześniej jeszcze miałam punktowy ból w okolicy mostka. Czasem nadal go czuje, szczególnie jak leżę. Ogólnie jeszcze będziemy czuły ten dyskomfort przez ok 6 tygodni tak mi się wydaje. Może jak już stanik będzie można zdjąć to będzie lepiej i odetchnąć pełna piersią 😅

• Anonim
    Kotwica90
    26 kwi 2022
    Najlepszy komentarz

Hej. Ja też jestem 2 tygodnie po powiększaniu. To co piszesz to normalne też tak mam. Może się to jeszcze trochę utrzymywać. Także spokojnie. Ja byłam wczoraj na kontroli i jest wszystko dobrze.

• Anonim
    KasiaPiorkowska
    26 kwi 2022

Ja jestem 3tyg po wymianie z 450ml na 725ml.po 2tyg musiałam wrócić do leku dicloberl retard i moncasta ponieważ prawa str zaczęła boleć aż pod pachę. nadal czuje od czasu do czasu kłucie i mrowienie. gdy odpoczywam jest ok

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać