Drobne kobietki jakie macie implanty

Anonim
AgnesKatrineNilsen
Słupsk · Utworzono: 30 mar 2022 · Ostatnia odpowiedź 7 lip 2023

Moje wymiary: - 158 cm - 47 kg -pierś 12cm (do takiej niby wielkości mogę mieć implant) 🤔 -obwód pod piersiami 70cm -cycków brak 🙈 W was siła, byłam dziś na dwóch konsultacjach i kompletnie nie spodobało mi się co zaproponowali 😏 u jednego jakieś negocjacje można wprowadzić natomiast drugi lekarz to tragedia! On robi metoda z pod pachy, on nie używa mentorów itp. A cenę ma kolosalna (nie podam bo mieszkam w Norwegii)

Więc jakie macie dokładnie implanty, napiszcie proszę szczegółowo żebym mogła iść z listą i bezczelnie zarządać konkretów 😁 zdjęcia również mile widziane.

10 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Aga198421
    7 lip 2023

Dziewczyny jaka klinikę polecacie na powiększenie piersi

• Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    7 lip 2023
    Najlepszy komentarz

Hej. Mój wzrost 168 cm, waga 52 kg, obwód pod biustem 68 cm. Startowałam z pustego po karmieniu B.

Mam implanty okrągłe Mentor 275 cc M+ częściowo pod mięsień (dual plane).
    Zdjęcie jest z ok. 5 tyg. po zabiegu.

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    30 cze 2023

Ja mam 165, waga jakieś 62 kg. Implant 450 ml motiva round

• Anonim
    AgWy
    30 cze 2023

Hej dziewczyny, mam 161cm wzrostu, 52kg wagi i implanty 425ml. Docelowo chciałam 365ml, ale przed operacją lekarz zasugerował większe żeby wypełnić miejsce (miałam polaktacyjny zanik piersi). Nie wydają się bardzo duże. Szukajcie innego lekarza, bo implanty poniżej 300 nie zrobią jakiegoś mega efektu 😔

• Anonim
    Natlix
    30 cze 2023

U mnie trochę lepiej bo propozycje mam na 270cc mentor xtra o średnim profilu i usłyszałam, że nic więcej nie ma mowy (problem mam za jędrny biust - gdyby był sflaczały można by więcej wsadzić :P) trochę tez obawiam się że nie będzie różnicy. Wymiary mam pod 72 biust 85 i waga 54, ale rozmiarowo jakbym miała 50kg (dużo mięśni) i wzrost 169... może ktoś miał podobny start lub nawet rozmiar i podzieli się zdjęciami...

• Anonim
    Karolinace
    4 maj 2023

I jak zdecydowałaś się na coś? Chciałabyś się pochwalić? Jestem podobnej postury bo 162cm i 44kg i po pierwszej konsultacji jestem załamana 😞 zaproponowali mi mentor Max 200ml ale umówiłam się jeszcze w kilka miejsc. Monika gdzie robiłaś operacje? Są piękne

• Anonim
    Monika_Zieli_ska_Brz
    2 kwi 2022

Ciężko się zdecydować na konkretny implant i rozmiar, bo ciężko sobie wyobrazić jak to będzie faktycznie wyglądać 🙈 ja byłam zdecydowana na implant anatomiczny, ale Pani dr mi odradziła że względu na mój sportowy tryb życia. Miałam mnóstwo obaw, że okrągłe będą wyglądać sztucznie, ale ja jestem zachwycona 🤩Tym bardziej że po prawie 7 tyg. Ich wygląd bardzo się zmienił i są coraz bardziej "moje"😍

• Anonim
    AgnesKatrineNilsen
    2 kwi 2022

Monika wyglądają pięknie 😍

• Anonim
    Monika_Zieli_ska_Brz
    2 kwi 2022

Coś mi ******* wariuje 🙈 ...pod mięsień miało być 😊

• Anonim
    Monika_Zieli_ska_Brz
    2 kwi 2022

Hej Agnes! przy wzroście 156cm i wadze 42 kg mam Mentory Xtra HP 325,pod ********** przed to A, małe B obwód pod biustem ok 65.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać