Dr. Drozd Katowice kto powiększał piersi u niego - wasze opinie?😁😬

Anonim
Melisa12
Użytkownik wyróżniony
Bielsko-Biała · Utworzono: 20 lis 2022 · Ostatnia odpowiedź 2 paź 2024

Dziewczyny pod tym postem czekamy na opinie dziewczyn które były pacjentkami dr. Łukasza Drozd z Katowic, wasze historie oraz opinie na temat lekarza opieki przed i po i oczywiście czy jesteście zadowolone z efektów? Jeśli były powikłania opowiadajcie na co zwrócić uwagę…

243 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Sloneczko626
    2 paź 2024

Pan doktor zepsuł moją operację i do tego nie poczuwa się do odpowiedzialności ;)
    Szczerze nie polecam tego człowieka
    Stosuje zasadę do bramy i się nie znamy
    Do operacji jest zainteresowany po operacji nic go nie interesuje nie odpisuje na maile
    Żart nie lekarz wystarczy poczytać ilu osobom zepsuł operację nic dziwnego że każda jego klientka szuka pomocy w formie korekty u innych specjalistów
    Rozmowa przed operacją wygląda tak,że przytakuje wam na wszystko rozumie wasze potrzeby a pół roku po operacji stosując się do wszystkich zaleceń słyszycie no widać że nie są równe będzie potrzebna korekta
    Powikłania ma co druga pacjentka wystarczy poczytać
    Nie polecam

• Anonim
    Bly
    11 wrz 2024

U mnie również pół roku po zabiegu powiekszenia piersi i pomimo schodów po zabiegu- warto jak najbardziej!!!!

• Anonim
    MonikaEdi
    10 wrz 2024

Od plastyki brzucha minelo juz 9 mcy i 6 mcy od powiekszenia biustu ... obie operacje przebiegly pomyslnie , obie wykonane przez doktora .... szczerze polecam :)

• Anonim
    Anit96
    8 wrz 2024

Hej, dziewczyny i jak się czujecie po 6 miesiącach od op. ? Jak rezultat ? Było warto ? 🙂

• Anonim
    KatyaSvistun
    8 wrz 2024

Hej )Dziewczyny,mam pytanie 🌹Ile czasu czekałyście na termin operacji?

• Anonim
    Bly
    12 sie 2024

Najla001 - już po kontroli? Co tam wyszło dalej u cb?

• Anonim
    agulkaaa84
    10 lip 2024

Magos biorę pod uwagę 2 lekarzy.
    Dr Kasprzyk Kraków i Dr Piotrowiak Suchy Dwór koło Gdyni.Podejmę decyzję po konsultacjach.

• Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    10 lip 2024

Agulka jeśli mogę zapytać u kogo robisz 3 raz?

• Anonim
    agulkaaa84
    29 cze 2024

Aaasiek, gdy trafiłam do doktora to może cię zaskoczę, ale nie poszlam po rozmiar, bardzo dużo kobietek idzie do niego bo robi duże implanty,gdy mnie zapytał o rozmiar implantu powiedziałam ze nie zleży mi na rozmiarze, a tylko zeby piersi były wypelnione i jędrne. Wzielam anatomiczne bo chciałam zbliżone do naturalnych, to dr zaproponował rozmiar nie ja.... Bylam zdziwiona ze nie musze liftingu, bo jestem po 3 dzieci, piersi były puste i bardzo opadniete. Ale to ja poszłam do dr nie on do mnie, to on dobiera, tłumaczy itp.....Zamykając 1 operacje trafiam na drugą, lifting, wymiana implantu, dr proponuje okragle extra hp zeby wypełnić dekold i zaokraglic piers po lifcie. Przy rysowaniu obiecuje ze będą jędrne i sterczące. Czy widziałaś moje zdjecia? Proszę moze znasz odp co teraz poszlo nie tak? Bo to co mi zrobił to tragedia. Pomijając 1 operacje, spójrz co zrobił za drugim razem.I dodam ze za poprawkę płaciłam 12tys.

• Anonim
    Aaasiek
    29 cze 2024

agulkaaa84 tak jak napisałam w 1 komentarzu odnośnie Twoich piersi - absolutnie nie mam na celu urażenia Ciebie czy "naskoczenia", osądu że to Twoja wina itp. Po prostu chcę zrozumieć sytuację a teraz po Twoim kolejnym wpisie widzę niesamowitą różnicę w Twojej konsultacji a mojej oraz więcej informacji od Ciebie. Mam koleżankę która zrobiła piersi u zupełnie innego dr i miała podobny problem jeśli chodzi o opadanie po wstawieniu siatki. Okazało się, że siatka się po prostu osunęła i tak jakby nie miała czego trzymać - tu była kwestia jej budowy ciała, naderwanych mięśni po kulturystyce itd więc inny przypadek. Natomiast jestem w szoku, że nie otrzymałaś tak kluczowych informacji.
    Ja wychodzę z 75B z implantem 425ml, mam skłonność do rozstępów. Moja klatka piersiowa jest tak zbudowana, że moglibyśmy bez problemu "zaszaleć" i zrobić implant powyżej 800ml. Dr opowiedział mi wszystko - czego mogę się spodziewać, pytał wielokrotnie jakie mam oczekiwania - w momencie kiedy powiedziałam m.in, że zależy mi aby piersi były bardzo blisko siebie to pokazał mi dokładnie (na 1 konsultacji) ułożenie mięśni mojej klatki piersiowej, budowę- poinformował, że u mnie ta przerwa będzie większa niż mi się wydaje. Opowiedział co może się stać, nie musi ale warto mieć to na uwadze. Dostałam rzetelną odpowiedź na każde moje pytanie. To nie On wskazał rozmiar tylko ja. Mierzyliśmy kilka rozmiarów aby znaleźć ten idealny dla mnie i to był mój wybór....pozostaje pytanie - skąd taka diametralna różnica w podejściu do Pacjentki ? 🤔

• Anonim
    agulkaaa84
    28 cze 2024

Dodam, ze ostatnie zdj w dżinsach jest z wczoraj, operacja była 28 listopada. Lifting plus siatki, implant okragly 425extra hp pod mięsień. Czy tak powinny wyglądać piersi? Bo ja uważam ze nie, jest dramat. Ten lekarz to jest porażka. 2 nieudane operacje. W przyszlym roku czeka mnie 3 i mam nadzieję ze ostatnia.

• Anonim
    agulkaaa84
    28 cze 2024

Witam dziewczyny, za panny mialam C75, po 3 ciążach spadłam do miseczki B. Na konsultacji doktor wybral implant miedzy 425-485,wybralam wiekszy ponieważ slyszalam opinie ze zawsze piersi gdy dojrzeją są troszkę mniejsze od wybranego implantu. Gdy zapytałam pana doktora o lifting, powiedział ze nie ma takiej konieczności, gdybym uslyszala, ze wielkosc implantu, wiek, skora itp.... przyczyni sie do opadniecia to myslisz ze wywaliłabym 20tys w kosz na pół roku? Lekarz powienien informowac pacjentkę o wszystkim, nic nie usłyszałam, wręcz ze nie potrzebuje liftingu, i uważam ze tu już był błąd, Następna operacja poprawka,i efekty dodałam w poprzednim poście, piersi wyglądają strasznie, a prawa piers dramat. Wstawię zdjecia po 1 operacji jak mi opadły piersi. To są piersi za 20tys po 6msc.A w poprzednim poście zdj po poprawce, jak widać nie udanej. Dodam zdj jeszcze z wczoraj jak leżę na kanapie, jestem płaska a mam implant 425extra hp okrągłe.

• Anonim
    Julla
    28 cze 2024

Ktoś miał operację piersi z refluxem??

• Anonim
    Pola1212
    28 cze 2024

Daj koniecznie znać po wizycie co Ci dr powie ok?

• Anonim
    Najla001
    28 cze 2024

Jedna jest mniejsza, krótsza, widać bliznę, u góry są równe więc to nie kwestia trzymającego mięśnia. Wygląda jakby Implant nie miał miejsca w dolnym biegunie i osiadł z boku

• Anonim
    Julla
    28 cze 2024

Najla001. Przypomnij jaki miałaś Ty problem z piersiami?

• Anonim
    Najla001
    27 cze 2024

Za paręnaście dni mam wizytę. To raczej źle wycięta kieszeń a nie przykurcz, bo pierś nie zmieniła się od 1szego dnia ale zobaczymy co Doktor powie

• Anonim
    Pola1212
    27 cze 2024

Najla001 a powiedz jak u Cb sprawa z torebką? Byłaś u dr na kontroli po tych tabl na astme?

• Anonim
    Aaasiek
    26 cze 2024

Mi przekazał informacje jak wygląda sprawa powiększenia w taki czy inny sposób przy rozmiarze który wybrałam. Poinformował o ryzyku opadnięcia, wystąpienia rozstępów na skórze itd itp. Nie jest to kwestia tylko mnie ale 4 moje koleżanki robiły piersi u dr i u każdej z nich konsultacje przebiegały właśnie w taki sposób - więc skoro w tylu przypadkach dr poinformował o "powikłaniach" to nie uwierzę, że w tym przypadku Jej nie powiedział jaki to może mieć skutek ale jeśli uparła się na tak duży implant to ma tego efekty- dr zawsze pyta o efekt i rozmiar jaki chce się osiągnąć.

• Anonim
    Najla001
    26 cze 2024

Dziewczyny, skoro wy się tak znacie ze pod powieź się nie robi bo opadają, to tym bardziej doświadczony chirurg plastyk po latach pracy i edukacji powinien to zaznaczyć i uprzedzić pacjentkę. A jednak podjął się takiej operacji i to nie jednej. Więc z jakieś wyjsciowki by to nie było, i jaka metoda, jeżeli chirurg nie jest w stanie zrobić ładnie biustu to po prostu nie powinien się takiego zabiegu podejmować.
    Nie zrzucajcie winy na pacjentkę, bo na pewno same dobrze wiecie że przed operacją my jesteśmy w tym temacie zielone, jedyne co wiemy to przeczytane z grup o cyckach. Wierzymy doktorowi że zrobi dobrze bo od tego jest, to jego praca.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać