Dr Śliwiński Szczecin

Anonim
Nat48
Szczecin · Utworzono: 16 cze 2025 · Ostatnia odpowiedź 17 cze 2025

Witam. Wybieram się na operację powiększenia piersi implantami do Dr Śliwińskiego. Czy jest tutaj osoba, która też u niego robiła i może się podzielić doświadczeniem i opinią? Mam kilka pytań, chętnie bym też zobaczyła efekt operacji bo w necie ogólnie mało o nim a ponoć jest dobry.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    17 cze 2025

Do zabiegu normalnie narkozę ale doktor podaje również znieczulenie nerwo klatki piersiowej aby po wybudzeniu nie bolało :) ja się czułam rewelacyjnie. Wiadomo, było uczucie przyczepionych kamieni pod klatki piersiowej😂 ale bólu nie było żadnego, wszystko mogłam robić sama bez najmniejszego problemu.

• Anonim
    Nat48
    17 cze 2025

ElK czyli jakie miałaś znieczulenie ?

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    17 cze 2025

Hej :-) brałam pod uwagę doktora, oglądałam pracę, rozmawiałam że znajomą, która była u niego operowana. Wszystko było ok ale ja się zdecydowałam na doktor Ostrowska Clark że względu na znieczulenie, stosowanie implantow motivia.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać