Cześć dziewczyny! Szukam opinii na temat dr Michała Piotrowiaka. Myślę o zoperowaniu piersi u niego (implanty), ale w necie mało jest zdjęć jego prac. Czy są tu jakieś jego pacjentki? Podzielcie się wrażeniami proszę, a jeśli możecie pokażcie zdjecia przed i po, z informacją jakie macie implanty.
Nie pamiętam to było 5 lat temu. Teraz mam je idealnie po środku. Lekarz nie miał żadnych zastrzeżeń. Na inne cięcie bym się nie zgodziła. Chodziło o to aby blizna było jak najmniej widoczna. O położeniu sutkow nie było nawet rozmowy. Pierwsza operacja była wykonana u innego lekarza. U dr Piotrowiaka chce wymienić na większe implanty. Czekam na konsultacje.
LaVi w jakim miejscu mialas sutki? Czy lekarz bez problemu zgodzil sie na okragle? Sutki nie byly pozniej za nisko?
Uważam że implanty anatomiczne robią dodatkowy zwis. Ja po karmieniu dostałam implanty 400 ml okrągłe i naprawdę super bez żadnych liftow itd. Teraz po 5 latach będę wymieniać na 680 ml nadal okrągłe wysoki profil
Ponownie up
Czy ktos jeszcze sie wypowie? Podnosze wątek :)
Wysłałam foty na priv
Zdjęcia wyślę Ci jutro, u mnie okrągłe nie wchodziły w rachubę ponieważ sutki byłyby w opłakanym położeniu, dr do stanu piersi dobiera implanty i wszystko tłumaczy. Też mi się marzyły zawsze okrągłe ale siła wyższa :-) . Ale mój mąż jak się okazało nie lubi piłek tylko naturalnie wyglądające piersi więc wilk syty i owca cała
Dzięki za opinie :) czy moglabys pokazac zdjecia przed i po operacji? Dlaczego wybraliscie implanty anatomiczne a nie od razu okragle?
Dr bardzo sympatyczny, rzeczowy. Mi ze względu na piersi obwisłe po 3 ciążach i karmieniach dobrał implanty anatomiczne mentory 420 ml i miały być podciągnięte piersi dodatkoro wokół sutka. Podczas operacji dr zadecydował że podciągać nie trzeba.Niestety nie zadawalał mnie efekt i dr powiedział od razu że jeśli tylko będę chciała to mi podciągnie w każdej chwili za free. Operacja była w Kamieniu Pomorskim , tam jest anestezjolog , który do operacji daje blokadę w żebra i do tego się śpi , nie dostajesz klasycznej narkozy. Dr Piotrowiak operuje bezdrenowo. Kontakt po operacji z dr wzorowy telefoniczny lub przez whatsapa, na każdą wątpliwość od razu odpowiada. Ja za 2 tyg.wymieniam implanty na większe ,które zniwelować mają obwisłość (niewielką) no i mam niedosyt wielkości :) chcę uniknąć cięcia wokół sutków . Dobrane implanty anatomiczne 620 ml wysoki profil. Opieka w klinice na najwyższym poziomie. Kontrole pooperacyjne miałam w Gorzowie Wlkp. skąd pochodzę bo dr u nas przyjmuje również , wykonuje tutaj tylko drobne zabiegi.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.