Dr Michał Chalcarz - powiększanie piersi

Anonim
Boxing82
Użytkownik wyróżniony
Lubin · Utworzono: 11 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 14 sie 2022

Hej byłam ostatnio na konsultacji u dr Chalcarza w Poznaniu. Poszukuję opinii osób, które już miały wykonany zabieg powiększania piersi przez doktora. Czy jesteście zadowolone, jakieś rady lub sugestie ?

25 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    14 sie 2022

Hej. Czy któraś z Was w ostatnim czasie powiększała piersi u dr Chalcarza w Poznaniu i może podzielić się opinią 😁

• Anonim
    Ewelina27
    16 kwi 2022

Boxing82 ja już 2 miesiące po zabiegu😊wszystko fajnie się zagoiło. I jestem bardzo zadowolona z efektu.

• Anonim
    Viczes
    13 kwi 2022

Widzę, ze nie tylko ja się zastawiam nad wyborem implantów hehe . Mi pan doktor tez dał do wyboru 450/500ml okrągłe profil full . Mam 175cm , 63 kg i 75 pod biustem . Termin mam na polowe września wiec jeszcze trochę czasu mam na ostateczny wybór

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    13 kwi 2022

Ewelina27 trzymam kciuki, aby wszystko poszło szybko i sprawnie oraz będę czekać na relacje po zabiegu 😉 Ja mam 81 więc może dlatego polecił mi większy rozmiar.

• Anonim
    Ewelina27
    13 kwi 2022

Boxingu 75 pod biustem.

• Anonim
    Ewelina27
    13 kwi 2022

Podekscytowana. Pielęgniarki w klinice są wspaniałe bardzo pomocne. Nie uprawiam sportu, po całym dniu zmagań z niepełnosprawnością 20 letniej córki, brak mi sił na sport. Jestem już 7 tygodni po zabiegu, robię już wszystko, ale dźwigania nie. Pierwszy tydzień był ciężki, mąż pomagał mi wstawać, ubierać się. Przez pierwszy tydzień w rozpuszczonych włosach, bo nikt nie umiał zapiąć włosów mi do góry🤣🤣 Każdego dnia było coraz lepiej. po 2 tyg od zabiegu mogłam już prowadzić auto ( automat)

• Anonim
    Podekscytowana
    13 kwi 2022

Ewelina27 zrobiłam tak jak piszesz. Zdałam się na opinię i doświadczenie dra.
    Też będę miała operację w Klinice Grunwaldzkiej.
    Zadowolona byłaś z tej kliniki?
    Czy jesteś osobą uprawiającą jakieś sporty, trenującą?

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    13 kwi 2022

Ewelina27 a ile masz pod biustem?

• Anonim
    Ewelina27
    13 kwi 2022

Viczes robiłam w Poznaniu klinika Grunwaldzka.

• Anonim
    Ewelina27
    13 kwi 2022

Podekscytowana wcześniej miałam 75 A. Waga 64,wzrost 176. Powiem, że jestem mega zadowolona. Pierwsze parę dni były ciężkie,brakowało mi tchu przy mówieniu, wrażenie ucisku na klatkę piersiową. Bólu praktycznie nie było, bardziej odrętwienie. Zdaj się na radę dr. Myślę, że będziesz zadowolona.

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    13 kwi 2022

Ja mam dopiero na początek października, ponieważ praca mi obecnie koliduje z dłuższym chorobowym.

• Anonim
    Podekscytowana
    13 kwi 2022

A masz już wybrany termin zabiegu?

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    13 kwi 2022

Dlatego skłaniam się bardziej pod 450 ml. No ale zobaczymy mam jeszcze trochę czasu na przemyślenie i też chciałabym bardziej natural i nieduże, ponieważ uprawiam sport. Ty już niebawem masz zabieg 😁. Mam nadzieję, że podzielisz się wrażeniami po operacji 😉

• Anonim
    Podekscytowana
    13 kwi 2022

Myślę, że to zależy jakie mamy oczekiwania. Mi już nie zależy na wielkich piersiach, tylko, żeby były bardziej naturalne.
    Mi pan dr zaproponował te same tylko 400 ml.
    Bierzmy pod uwagę większy ciężar do noszenia, ból pleców, itp....

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    13 kwi 2022

Podekscytowana mamy podobne wymiary i dr zaproponował mi Motiva silksurface profil full 450ml / 500ml. Koleżanka ma podobne wymiary i ma 500ml mówi, że teraz zrobiłaby większe. Ale ich jeszcze nie widziałam.

• Anonim
    Podekscytowana
    13 kwi 2022

Hej
    Ja mam termin 22.04, jestem po badaniach (krew i USG). Moje wymiary: 172 cm, 64 kg, 80 cm pod biustem. Pan dr wybrał mi 400 ml okrągłe jako optymalne. Trochę się zastanawiam nad wielkością, bo nie chciałam, żeby się tak rzucały w oko. Poza tym intensywnie ćwiczę, więc żeby mi nie przeszkadzały.
    Tym bardziej, że całe życie miałam mniejsze piersi, 75 B push up i po dwóch ciążach + karmienie.

Ewelina 27 czujesz się komfortowo z tak dużym biustem. Bo nie ukrywam jest dość spory. Chociaż może przy całej sylwetce wygląda pewnie ok. Od jakiej wielkości wyszłaś?
    I czy pan dr zaproponował Ci tę wielkość jako optymalną?

• Anonim
    HannaS
    12 kwi 2022
    Najlepszy komentarz

Jestem 7 tygodni po operacji powiększenia biustu u dr. Michała Chalcarz. Mam 165 cm, 56 kg i 75A miałam. Dr. Michał doradził mi implanty motiva okrągłe, w prawej 375 ml, w lewej 400 ml, żeby nie było asymetrii. Bólu prawie wcale nie czułam. Jedynie 3 noce miałam taki ucisk na klatkę przy leżeniu na plecach, ale to normalne jest. Ja jestem mega zadowolona i gdybym miała robić drugi raz, to tylko u dr Michała 😁

• Anonim
    Viczes
    12 kwi 2022

Ewelina27 robiłaś u dr Chalcarza w Poznaniu czy w Bydgoszczy w Centrum Bieńkowski ?:)

• Anonim
    Ewelina27
    12 kwi 2022

Boxing mi idealnie Pan dr. dobrał. Zdała bym się na Pana dr.

• Anonim
    Boxing82
    Użytkownik wyróżniony
    12 kwi 2022

Ewelina27 można o więcej fotek, mi dr zaproponował Motiva okrągłe 450ml lub 500 ml. I tak zastanawiam się czy nie będą za duże. Mam 175 cm, 62 kg, 81 pod biustem, B.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać