Dzień dobry, Czy polecacie zabieg powiększenia piersi u pana dr Marka Klara ATENA CLINIK? Planuje umówić się na konsultacje, może się ktoś podzielić swoją opinią? Dajcie proszę znać, będę wdzięczna. Pozdrawiam
Blizny są praktycznie niewidoczne , cięcia idealnie zrobione .. po zabiegu jedna z ran gorzej się goiła ale z pomocą doktora sytuacje ogarnęłam szybko i pomimo początkowych obaw o szerokość blizny wygoiło się rewelacyjnie.. startowałam z rozmiaru AA , zdałam się całkowicie na lekarza w doborze i uzyskaliśmy rozmiar D z bardzo naturalnym efektem
Nie miałaś żadnych komplikacji? Blizny są widoczne? Baska 123 jak duży wybrałaś implant?
Hej, jak najbardziej polecam .. operacja w maju 2023 .. wszystko przebiegło bez zarzutu.. doktor Klar był do dyspozycji po zabiegu .. mogłam liczyć na niego by uspokoić i odpowiedzieć na wszystkie pytania.. efekt bardzo naturalny bo o taki mi chodziło .. jedyne czego żałuję to to że tak późno się zdecydowałam 😉
Czy jesteście zadowolone z operacji u dr Klara?
Hej
Miałam niedawno konsultacje i zdecydowałam się na Tego lekarza z polecenia.
Zabieg 17 maj 2023
Ja byłam na konsultacji zabieg mam zaplanowany na 17maj
Dziewczyny ktos coś?
Baska i jak?
Hej, Baska123, odkopałam post - byłaś na zabiegu powiększania biustu u dr. Marka Klara? Czy ktoś wykonywał u niego zabieg?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.