Dziewczyny jakie są wasze doświadczenia z dr Jarlinskim, będę wdzięczna za komentarze, zastanawiam się nad wyborem lekarza,warto? Czy jest jakiś super specjalista w okolicach Wrocławia? Bardzo dziękuje za sugestie
Jestem dopiero 5 tyg po operacji ale wogole nic mi się nie podoba w moich piersiach. Odnoszę wrażenie że też na dole piersi robi się kwadratowa nie okrągła. Ogólnie lekarz niczego nie zasugerował sam niczego nie zmienił w moim wyborze( przecież nie do końca znam się na doborze implantow) przytakną pokazał implanty wlozyl przymiarkę wydawał mi się wtedy ok wielkość i objętość natomiast po operacji jakbym miała włożone inne implanty. Na razie zero efektu Wow.
Hej, miałam zabieg u dr Jarlińskiego 4 września 24 i jestem mega zadowolona. Opieka w dniu i po zabiegu super, stały kontakt z kliniką i z dr, który jak nie odbiera oddzwania. Mała prawie niewidoczna blizna. Jasne i czytelne wskazówki co do postępowania. Wszystkie wizyty kontrolne w cenie zabiegu, a na w ramach płatnej jednorazowo konsultacji przed są 3 spotkania można więc wszystkiego się dowiedzieć i doktor wyjaśnia wszystkie wątpliwości.
Anatomiczne 345ml, ja bardzo żałuję wyboru ale już za późno
@Magos a na jaki implant się zdecydowałaś? I to nie jest tak, że Twoje piersi mają jeszcze czas, żeby się ułożyć? Po tych waszych wypowiedziach serio zaczynam mięć wątpliwości, czy oddawać się w jego ręce :/
Dobrze, że się tym dzielicie! Czy jest na forum ktoś jeszcze, kto może wypowiedzieć się o pracy Dr?
Anonim
a na przykład stwierdził, że mój implant pękł "bo mój partner za bardzo się zabawił" powiedział to z takim drwiącym uśmieszkiem. Czy tylko mnie zszokowała ta wypowiedź doktora, czy dla was to może byłoby ok? Może ja mam inne standardy.
A z kolei o samym zachowaniu dra na ostatniej wizycie wolę zapomnieć bo mi się jakaś trauma ujawni.
Kiedy byłam na wizycie z mężem, a kiedy sama to jak przyjść do dwóch innych doktorów.
W marcu mialam operacje, niestety efekt tragedia, miały być C , są ledwo B, kwadraty , zdaniem operatora wszystko jest jak należy, do tego doszło marszczenie implantu, okazuje się że to efekt mojej skóry bo mało tłuszczu tego przed operacja nie mówił,nie wspomnę o kształcie -kwadrat, bo tam się kończy mięsień i to normalne..... to było moje marzenie, ta operacja a skończyłam z większym kompleksem niż przed, tyle straconej kasy:(
@ NR1 a jakie dokładnie zachowania masz na myśli? Jestem w szoku. Byłam u tego lekarza na konsultacji jakiś czas temu i byłam sama. Nie mam żadnych zastrzeżeń, ma typowo lekarskie podejście do tematu. Nie słyszałam żadnych obleśnych komentarzy. Mam u niego zaplanowaną operację na listopad.
U kogo ostatecznie robiłaś operację?
Polecam z Wrocławia dr Andrzeja Meyer.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.