Witam. Szukam osób, które miały operacje powiększenia biustu u dr A. Gromadzińskiego w Poznaniu. Za tydzień wybieram się na konsultacje i chciałabym poznać kilka opinii. Pozdrawiam
Czy w dniu operacji kiedy mam stawić się w szpitalu moge ustalic dokładnie jeszcze raz implanty? Zrobic przymiarke? I czy dokupowalas jakis stanik na noszenie przez te 6 tyg?
Nie musi być napisane
Na kontroli tylko przymierzalam w takim staniku, nie bylam mierzona i na skierowaniu do szpitala mam wpisane okragle nagor z rozmiarem, ale o jakości nic noe jest napisane
To ustalasz jeszcze przed operacja nawet jakie chcesz implanty :) na skierowaniu nic o projekcji implantów nie miałam
A na skierowaniu mialas napisane, ze ma to byc uhp nagor? Bo mi napisal tylko, ze będą to okragle nagor
No ale na oko wygląda jak duże C ?
Muszę iść do brafitterki żeby dobrala mi opdoiwedni bo w chwili obecnej noszę za mały rozmiar :) ale mam w domu staniki 70C
Sonia a jaki masz teraz rozm stanika ?
To super ? będziesz w dobrych rękach.
Tez bede miala operacje u dr Witmanowskiego, mowil, ze nie bede płaciła, bo jest wiczony w cene operacji.
Jak masz jeszcze pytania to pytaj ? trzymam kciuki Z operacje
Myślę że C to wyjdzie :)) musi
Nie oddajeszkodzi już takiego stanika. A co do l4 . To uważam że lepiej się zregenerowac. Ja byłam ponad 2 tygodnie w domu, ruch jest wskazany więc ja się dużo ruszalam, od pierwszego dnia jak byłam w domu to nawet pranie robiłam ? ale do pracy miałam daleko i to już byłoby dla mnie męczące
W każdej klinice jest inaczej. Zapytaj się recepcjonistki albo lekarza:) ja miałam wybierany stanik na konsultacji u fizjoterapeutki i zazwyczaj trzeba płacić za stanik. Ja nie płaciłam
Mierzylam pod biustem mam 74 cm, wiec jest szansa na takie skape C?
Od lekarza doataje taki stanik, który musze nosic czy później go oddaje i kupuje swój? Jak to wyglada? Czy L4 jest wskazane czy tydzien wolnego wystarczy?
W październiku mam operacje, zobaczymy jak będzie u mnie ? pochwale sie efektami w grudniu
ja tez bylam plaska, mialam bardzo male A.
Ja jestem całkiem plaska, wiec u mnie będzie na pewno inny efekt
A jakie masz wymiary? Jak ja przymierzalam to też wydawały mi się mniejsze a po operacji byłam zdziwiona że efekt jest jednak większy:)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.