Dr Anna Bagińska - powiększanie piersi Wrocław - Medicus lub Komorowice - Orthos?

Anonim
Boxing82
Użytkownik wyróżniony
Lubin · Utworzono: 13 kwi 2022 · Ostatnia odpowiedź 1 sty 2023

Czy któraś z Was w ciągu ostatniego roku miała może przez Panią Dr Bagińską przeprowadzany zabieg powiększania piersi. Czy jesteście zadowolone z zabiegu wykonanego przez Dr? Jak wyglądają kolejne wizyty, bo Dr Bagińska chyba jest z Warszawy.

9 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    1 sty 2023

Cena zależy od tego czy jest sam implant, czy implant z podniesieniem. Oraz tego jakie implanty zostaną wybrane.

• Anonim
    Astral
    1 sty 2023

@Monia85 jaka cena?

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    10 lis 2022

Kami86 tak były spuchnięte, ale teraz z tyg. na tydz. robią się fajne, kształtne i bardziej miękkie. Ja jestem mega szczęśliwa że zrobiłam tę operację. Piersi są fajne sterczące, jędrne i pomimo okrągłego implantu bardzo naturalnie wyglądają.

• Anonim

Anonim

10 lis 2022

Monia85 a po operacji bardzo miałaś opuchnięte i w ciągu tych 6 tyg dużo zmniejszyły się? Tzn zeszła ta opuchlizna?

• Anonim

Anonim

10 lis 2022

Polecam! Zabieg miałam tydzień temu. Piersi cały czas się zmieniają i tak do 3 miesięcy, ale już widać że są równe i nabierają kształtu. Pani doktor dostępna jest na insta i zawsze odpowiada na wszystkie pytania. Pomaga w doborze implantów, ale nie sugeruje że coś za duże, wręcz przeciwnie - wychodzi z założenia ze pacjentka decyduje o wielkości.

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    23 paź 2022
    Najlepszy komentarz

Robiłam piersi u dr. Bagińskiej mastopeksja+implanty+zmniejszenie otoczek. Mentor HP Xtra okrągłe 455 ml. Piersi po 6 tyg. wyglądają tak.

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    12 sie 2022

Mango82 tak byłam🙂mam termin na początek września bo akurat zwolniło się miejsce😁pani dr. bardzo fajna i konkretną babeczka. U mnie będzie implant okrągły hpx proponowany 425,455,475 do wyboru i będzie mastopeksja. Miałam jeszcze do wyboru okrągły uhp. Ale czytałam dużo o tych xtra i widziałam efekty na zdjęciach i fajnie wygląda.

• Anonim
    Mango82
    Użytkownik wyróżniony
    11 sie 2022

Monia85 byłaś już na konsultacji?

• Anonim
    Monia85
    Użytkownik wyróżniony
    20 lip 2022

Też jestem ciekawa bo na początku sierpnia mam u p.dr konsultację.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać