Kto. Ma doswiadczenia z Implantami Sebbin Integrity-330ml, Profil wysoki , okragle pod miesien. Czas rekonwalescencji , opuchlizna, ruchomosc biustu i koncowy efekt-ksztalt biustu.
Bardzo proszę.
Trzymam kciuki.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej
Bardzo dziekuje za odpowiedz.
Szanowna Pani,
Chirurdzy naszej Kliniki wykonują zabiegi powiększania piersi implantami Sebbin,stosują też implanty amerykańskiej firmy Allergan.Imlanty zarówno Sebbin jak i Allergan mają 30 letnie doświadczenie .Olbrzymie możliwości dostosowania właściwego implantu dla każdego Pacjenta.Producent też zapewnia dożywotnią gwarancję .Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetową ************* W Przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt pod nr tel ************ z konsultantką naszej Kliniki odpowie szczegółowo na wszystkie pytania.Z Poważaniem Manager Barbara Górniak
Dziekuje Panie doktorze ma Pan racje. Lekarze chirurdzy musze wiedziec co robia i jakie implis polecaja. Tylko po prostu nikt nie pisze o Sebbin integrity i zaczelam sobie sama pytania zadawac. Jeszcze raz dziekuje.
Dzień dobry.
Nie mam osobistych doświadczeń z tymi implantami. Natomiast jeśli je stosuje doświadczony, renomowany Specjalista Chirurg Plastyk, to wie, co robi.
Pozdrawiam.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej
U dr polaka???
A gdzie mialas operacje?
Ale mnie przestraszylas?moje podlegaja gwarancji tak jak wszystkie inne mercedesy???jak sie zbuduje
Mama mija ale mnie przestraszylas ?.Tak przykrosci moga spotkac zarowno jadac mercedesem tak i jak volkswagenem masz racje ?dzieki
To tak jak auto masz mercedesa, forda , opla?
To tak jak auta mecedes opel fiat- niby auto wszystko z atestem a jednak roznice sa w szczegolikach☺️ale sebbin ma atesty- a pekniecie jako wada losowa moze sie zdarzyc w kazdym. Nosze je id dwoch kat i moge z czystym sumienie polecic
Co to znaczy sredniej klasy?maja wszystkie Testy i atesty tak jak wszystkie inne implis. Czy sie Myle?Wszyscy mowia ze amerykanskie najlepsze-podobno wszystko co z ameryki to super!
Pip i sebbin nie maja ze sobą nic wspolnego- to raczej chyba konkurencja dr Pokaka to rozdmuchuje. Sebbin to implanty srrdniej klasy ale dobre?
O matko ja sie chyba niedoczekam. Nie balas sie po PIP skandalu implis z francji?
Moje piersi maja 2 lata
Kochana, moje zaczely byc moje i ruchome dopiero po pol roku
Uff jestem juz 3 tygodnie po operacji i na razie nic sie u Mine nie rusza-wszystko twarde i jeszcze lekko obolale ?kiedy mialas operacje?
Ja mam Sebbin- czy integrity? To nie wiem. Okrągle pod miesien 365cc- cycusie miękkie ale jedrne/ super!!!
Malutki blad sie wkradl Sebbin Integrity!!!
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.