Czy są Panie które poddały się zabiegowi u Pana doktora ? Jakie są efekty końcowe i czy wystąpiły jakieś powikłania..? Rozważam zabieg u Pana Doktora, implant pod mięsień, wielkość około 300-320 ml okrągłe :)
13 grudnia ale nie u lekarza z tematu
Elk a dawno miałaś operacje.?
Miałam pod mięsień ,też raczej jestem drobnej budowy. Pod biustem 68 ,waga 52 wzrost 165 cm.
Ewelina - styczeń był przed chwilą ☺️ poczekaj jeszcze. Jeśli to implant pod mięsień to on się zmieni jeszcze kilka razy :)
Ja mam 315 full pod powięź i też chciałam proporcjonalne do budowy u jest zadowolona. Najważniejsze to słuchać siebie i swoich oczekiwań a nie innych. Teqil to Ty masz się dobrze czuć że swoim biustem a nie inni. Jedni lubią wielkie bisuty, inni duże jeszcze inni proporcjonalne a kolejni małe. Odpowiedz sobie czego chcesz i zaufaj lekarzowi
Hej :)
Jestem raczej drobnej budowy i zależy mi na w miarę naturalnym efekcie
Jak czytam forum to faktycznie często bardzo widzę że Panie najczęściej żałują że wzięły za małe 🙈
A jaką miałaś metodą ? Pod mięsień czy pod powięź ?
Hej , nie robiłam operacji u tego lekarza , ale mam implant 300 Mitiva corse . Operacje miałam w styczniu b.r. i powiem szczerze że w przyszłym roku zdecyduje się na kolejną. Powodem jest zbyt mały implant. Więc jeśli byłaś tylko na u jednego lekarza ,to może warto sprawdzić u innych co zaproponują.
Pozdrawiam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.