Cześć! Bardzo proszę o pomoc w doborze implantu. Jestem po dwóch konsultacjach dot. powiększania piersi u różnych specjalistów i otrzymałam rozbieżne zalecenia co do rodzaju implantu. Po zakończeniu karmienia mój biust zmalał z rozmiaru 70e na 70c - zależy mi na tym, żeby wrócić do tego co było z lekką nadwyżką. Chcę żeby efekt był dość naturalny, ale widoczny (jestem przyzwyczajona do dużego biustu, bo całe życie taki miałam). Pierwszy chirurg doradził implanty okrągłe mentor, średni profil, 405 ml, drugi implanty anatomiczne mentor, wysoki profil, 375 ml. Mam teraz sporą zagwozdkę, czy iść raczej w objętość czy wyższy profil. Jaka będzie różnica w efekcie wizualnym? Dodatkowo, czy implanty anatomiczne to dobry pomysł po biust karmieniu? Boję się, że pogłębi efekt "pustej" piersi. Czy możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Mam 165, ważę 58kg
Dziękuję Dziewczyny! Biorę zatem okrągłe, wysoki profil, 405 ml :)
Ja co prawda po ciąży nie miałam prawie nic ale wybrałam 425ml wysoki profil xtra i to był strzał w 10. Patrz tez na podstawę implantu bo ja miałam wybrany zwykły implant hp i się okazało na ostatecznej konsultacji ze może mi ten implant wystawać poza klatkę i będę miała piersi pod pachami czego bardzo nie chciałam. Dlatego wybralam xtra one są bardziej wysunięte do przodu a maja mniejsza podstawę. Napewno nie bierz nic poniżej 400ml. Anatomiczne odrzuciłam dlatego ze okrągłe tez z czasem odpadną i będą wyglądały jak anatomiczne.
Ja bym wybrała okrągłe - anatomiczne jeśli się obrócą to trzeba operować
Hej miałam podobny problem ale mniejszą miskę przed.
Lekarz dobrał mi okrągły 455 ponieważ po karmieniu często tak jest ,że są „puste” u góry.
Ja startowałam z wykarmionego 65 b/c
I teraz mam 65 h niby różnica w misce ogromna ale w ubraniu to chyba nikt by nie zauważył
Mam też podobny wzrost i wagę więc spokojnie weź to 405 ja jak bym miała jeszcze raz wybrać to chyba bym wybrała najwyższy profil. Ale nie będę już wybrzydzać bo jestem mega zadowolona i to były moje najlepiej wydane pieniądze 🤭
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.