Dobór implantu, nie jestem pewna

Anonim
Patrycja_patrycja
Zielona Góra · Utworzono: 7 lip 2025 · Ostatnia odpowiedź 26 sie 2025

Witajcie. Mój wzrost 158cm, waga 53kg, w biuscie 86cm pod 77cm. Góra piersi raczej pusta, nie karmiłam piersią ale sam fakt rozciągnięcia po ciążach. Szerokość piersi 14cm. Wbrew pozorom że jestem szczupła raczej z opinii dziewczyn mam szerszą klatkę piersiową. Na pierwszej wizycie lekarz doradził 340ml Mentor. Jednak ja upierałam się, że chce mieć dekolt pełny już bez noszenia ciągle pushupów i mogą być nienaturalne dwie piłki. Koncowo padło na 425ml. Teraz im bliżej operacji stresuje sie, że będą sztuczne.. może ktoś ma podobne wymiary?

16 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Patrycja_patrycja
    26 sie 2025

Wysłane ☺️

• Anonim
    jemtruskawki
    26 sie 2025

faktycznie :/

jem
    123
    truskawki
    gmail
    com

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    26 sie 2025

Twój też gwiazdkuje 🫢 g m a il czy w p?

• Anonim
    jemtruskawki
    26 sie 2025

wolałabym, żeby moje insta nie było publiczne tu na forum, a widzę, że nie ma możliwości edytowania ani usunięcia posta..

podam Ci moj "roboczy" mail i jak się odezwiesz to przejdziemy na insta ;)

widzę, że gwiadkuje , więc podam ze spacjami ;) łatwo skumasz :)
    z góry wielkie dzięki

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    25 sie 2025

Tak nie ma tutaj zakładki priv, mogłabyś podać ewentualne swoje dane na insta to bym się odezwała 😀 albo jak chcesz zostać anonimowa to na mojego meila

Miałam miejscowe pod gruczoł, bo chciałam uniknąć właśnie tej rekonwalescencji oraz narkozy ☺️

• Anonim
    jemtruskawki
    25 sie 2025

Patrycja_patrycja kurczę nie wiem jak miałybyśmy się przenieść na priv, nie widzę tu takiej zakładki :/
    ale.. dziękuję Ci za odpowiedź :) tak jak mówisz - nasza anatomia dyktuje warunki, mi z 325 na wizualizacji wyszly fajne, spore... nie jakieś wielkie melony :D

powiedz mi, jak się pojawisz - znieczulenie miałaś ogólne czy miejscowe? Widzę, że coraz częściej robią w miejscowym i to mnie kusi :) zaplanowana jest operacja pod gruczoł - bardzo mnie cieszy ta szybsza rekonwalescencja :)

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    9 sie 2025

Dla mnie nie są za duże, też się bałam 425ml. Już po miesiącu opuchlizna zeszła i są takie w ciuchach jak nosiłam przed opką spory pushup czyli nikt się nie domyślił. Jedynie bez stanika są fajne piłeczki, ale jednak to chodzenie bez stanika to okazyjnie będzie się odbywać właśnie z uwagi na grawitację. Każda pierś z czasem opadnie, więc lepiej nie szaleć z nie ubieraniem stanika. Ja miałam mimo drobnej budowy swoją szeroką pierś i mniejszy implant by mi fajnie nie wypełnił klatki piersiowej. Więc nie zawsze ilość ml ma znaczenie ale też nasza własna budowa anatomiczna. Moje 425 to wygląda jak u niektórych 320-350 na necie jak widziałam.

• Anonim
    Kaj7
    8 sie 2025

Za miesiąc 425 mentor
    160 cm 54 waga , cały czas myślę czy nie będą za duże … nie robię liftu wszyscy mi mówią że mi szybko piersi opadną
    Moje wyjściowe to C

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    27 lip 2025

Wiesz co możemy najlepiej się przenieść jakoś na priv? Bo tu już nie zerkam po opce i nie chce wrzucać
    Będziesz mieć pod gruczoł czy pod mięsień?
    Bo to też ważna kwestia, ja miałam pod gruczoł i po półtora tygodnia już byłam w pracy, jeździłam autem i po tygodniu byłam sama już w domu z dwójką dzieci :) pod mięsień raczej jest dłuższą rekonwalescencja

• Anonim
    jemtruskawki
    26 lip 2025

Oooo super! Pokażesz efekt?
    Też byłam wczoraj u niego na wizycie. Dobrał mi 325ml .

Jak obiektywnie oceniasz te 2 tyg? Dało się przeżyć? Jak samoobsługa i dom/dzieci itp ?

Mnie najbardziej blokuje ta niedyspozycyjność 😒

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    25 lip 2025

Już jestem po 2 tygodnie, u Jamonta
    Padło ostatecznie na 425ml i jestem zadowolona, pod ubraniami giną, wyglądam jak w mega pushupie który nosiłam wcześniej 🫢😀.

• Anonim
    jemtruskawki
    25 lip 2025

Hej, ja mam 158 cm, waga 48, w biuście (wg moich pomiarów) 80cm, a pod 67 cm.
    Idę dziś na pierwszą wizytę, zmierzyć wszystko, dobrać implant, przymierzyć sizery ;)

Też jestem z zg i tu moje pytanie - u kogo planujesz operację?

• Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    23 lip 2025

Ja mam podobne wymiary i 161 wzrostu i mam mentory 545 ml średnie Xtra, mniejszych bym nie chciała :p

• Anonim
    Ewelina_ciga_a
    9 lip 2025

Napisałaś że będziesz miała 425 , ja mam uhp, czyli implant z dużym pushap, ty zapewne patrząc po tabeli będziesz miała hp, to nie będzie duzy implant, przy szerokości piersi 14 cm, lekarz nie może wstawić implantu o szerokości 10 cm bo będzie to źle wyglądać, implant hp ma szerokosc 12 cm, mniejszy wyglądał by komicznie jeśli chodzi o szerokość

• Anonim
    Patrycja_patrycja
    8 lip 2025

Moj rozmiar to małe B

• Anonim
    Ewelina_ciga_a
    8 lip 2025
    Najlepszy komentarz

Mam 162 wzrostu, waga 55, pod biustem 67 cm, szerokość piersi 12 cm. Implant na który się zdecydowałam to uhp mentor 430 ml i piersi wcale nie wyszły za duże, to zależy z jakiego rozmiaru startujesz.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać