Witam, pod koniec października mam wyznaczony termin operacji, lekarz w trakcie konsultacji wybrał dla mnie implant Polytech 315 ml. Stwierdził że wyjdzie rozmiar 85B?. Mam 172 cm wzrostu, 60 kg i zero piersi. Obwód pod biustem 75 cm, obwód w biuście 84 cm ... Proszę o pomoc i opinię czy taki implant jest dobrym wyborem? Mam straszny dylemat, boję się że nie będzie dużej różnicy... chociaż gorzej już nie będzie... jednak wydając tyle pieniędzy oczekuję zadowolenia. Bardzo proszę o pomoc ... z góry dziękuję.
Gosia dla mnie były za małe.Przy moich gabarytach miałam miseczkę C Ale to jest oczywiście indywidualne podejście każdej z nas
Kasia815514 dlaczego nigdy więcej?
Byłam posiadaczką Polytech 320 ml, przy 172, 65 kg Nigdy więcej. Po 10 miesiącach wymieniłam na 480 ml,mentor najwyższy Profil.Przy naszym wzroście trzeba zaczynać od min. 450 ml.
Hej. Ja robiłam polytech okrągłe 430ml, wysoki profil, wychodząc z zerówki. Wzrost 170, waga około 57kg, szerokość chyba 12cm. Aktualnie mam 70 D/E, jednak planuję poprawkę. Jestem bardzo zadowolona z efektu, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Uważam, że poniżej 400 nie ma co brać, bo często dziewczyny decydują się na większe, co wiąże się z kolejną operacja i kolejnymi kosztami. Wszystko zależy jaki efekt Cię interesuje. Ja chciałam D, duże ale jednak naturalnie wyglądające. Teraz celuję w 700/800 ml na następny raz :) mam nadzieję, że jeszcze komuś się przyda ta informacja. Pozdrawiam
Dziewczyny ja tez zdecydowałam się na polytech super wysokie poj. 330 i zastanawiam się jaki rozm mi wyjdzie . Jakie macie pojemności implantów?
Nie, nie płaciłam :)
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Witam,
Aby rzetelnie doradzić odpowiadający Pani oczekiwaniom rozmiar, konieczna jest osobista konsultacja i dobór implantu z użyciem tzw. sizera.
Pozdrawiam,
T.Witwicki
Drenów nie miałam wcale. Lekarz powiedział, ze prawie nie krwawiłam i nie było potrzeby. Jest naprawdę mega pro i super opieka wiec uwierz mi, to dobry wybór :) ja chyba z perspektywy tez wzięłabym odrobine większe, ale przy mojej budowie te wyglądają bardzo naturalnie :)
Wybrałam profil wysoki :) wyglądają naprawdę ładnie i naturalnie, chociaż minęło dopiero 5 tyg od operacji, to wszystko układa się idealnie. Rob- nie zastanawiaj się, bo naprawdę warto
Obecnie mam obwód piersi 86, lekarz powiedział, ze po zejściu obrzęku i po ułożeniu powinno być ok 83,84 w klatce i tak by mi pasowało, bo w biodrach mam 88 i w talii 61
Ja wychodząc z kliniki usłyszałam ze będę mieć
80 C
Moj obwód jest 75 cm . Ale biustonosze kupuje mimo wszystko 80 C/D wszystko tez zależy skąd biustonosz się kupuje. W intimisimi 80 C miseczka była za mała dla mnie.
Widząc twoje piersi po operacji myśle ze bd B/C bo po operacji miałam wieksze
Chciałam uzyskać miseczkę C. Mam nadzieje, ze finalnie taka Będzie
Kochana , a jaki efekt chciałaś uzyskać ?
Jest widoczna opuchlizna . Ja jestem ponad 2’miesiace po operacji. I już opuchlizny nie mam kompletnie. Przyzwyczaiłam się szybko do rozmiaru z opuchlizna . I ubolewalam trochę jak opuchlizna zeszła. Aczkolwiek są piękne w porównaniu do pierwszych dni po operacji .
A jakie wymiary mają twoje implanty?
Super ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.