Czy po powiększeniu piersi opadną?

Anonim
natalia_skubis851918
Wrocław · Utworzono: 30 gru 2019 · Ostatnia odpowiedź 6 sty 2020

Jestem prawie 6 tygodni po powiększaniu piersi (mentor 275CC), implanty zostały umiejscowione zbyt wysoko przez co górę mam bardzo wypełniona a dol praktycznie nie, lekarz prowadzący twierdzi, ze implanty zejdą w dol tylko potrzeba im więcej czasu, dodam, że przed operacja bardzo dużo trenowałam. Podczas napinania mięśnia mam takie dziwne uczucie, nie jest to ból bardziej dyskomfort. Czy istnieje szansa, że implanty faktycznie zejdą w dół tylko trwa to tak długo bo „trzyma je mięsień” ??

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    fanka837879
    6 sty 2020

Ja jestem teraz 12 tyg po operacji i na poczatku musialam nosic pas przez ok 4 tyg. moje piersi w pierszych tygodniach byly tez wysoko jedna mniejsza i wyzej nawet bardzo sie Balam te Tak zostanie. Teraz po 12 tyg juz troche opadaja i ukladaja sie :) musisz poczekac mi moj Dr. powiedzial ze po 6 miesiacach mozna stwiedzic czy piersi sie super ulozyly albo nie. troche cierpliwosci ???

• Anonim
    Biba
    1 sty 2020

Wydaje mi się ze powinnaś chodzić z pasem.
    Ja miałam zalecone noszenie pasa przez 6 tyg 24/h
    Mija mi już 5 tydz ale chodzę na około w pasie . I widać zdecydowana różnice - a tez piersi na początku miałam wysoko .

• Anonim
    Darkanna
    31 gru 2019

A lekarz nie zalecił Ci noszenie pasa uciskowego? To właśnie powoduje zejście piersi w dół.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać