Cześć dziewczyny :) Czy Waszym zdaniem moje piersi się jeszcze powiększą? Operację miałam prawie tydzień temu, wyjściowa to 70A, implanty Mentor uhp 320 ml. (mój max). Trochę się załamałam po operacji, jak zobaczyłam efekt... Jeszcze jak zejdzie opuchlizna, to już w ogóle :( jak jestem w staniku pooperacyjnym, to już w ogóle ledwo widać, że mam jakiś biust. Czy któraś z Was miała podobnie, a potem była zmiana na lepsze?
Hej Ola, powiedz mi kochana jak piersi się teraz prezentują? jakie masz wymiary? ja wybrałam 335 motiva ergonomix, chcialabym osiagnac C :) zadwolona jesteś z efektu 6 miesiecy po?
Bardzo ładne wyszły ?
Moim zdaniem na razie są ściśniete a mięśnie i skóra są nie rozciągnięte. Za pare tygodni bedą całkiem inne, oczywiście na plus.
Mam pracę biurowa ale wzięłam miesiąc urlopu więc siedzę w domu nadal ? szczerze mówiąc, myślę że spokojnie mogłabym już pracować na dzień dzisiejszy, bo właściwie nic mnie już nie boli (jedynie przy wstawaniu z łóżka czy np kichaniu ?). Jedynie nie jestem pewna czy mogłabym prowadzić auto bo dojeżdżam do pracy około pół godziny
Hej. :) dziękuję :* prawdę mówiąc, myślałam że będą trochę większe, ale i tak jest ok, bo wcześniej nie mialam nic. Mam Implanty Mentor 320 uhp.
Hej, Ola,
piersi maja ladny ksztalt:-) Chcialas wieksze?
A jaki profil mialas? - wysoki, czy moderate?
Ja mam za miesiac oeracje i 275 z wysokim profilem.....nie wiem, czy to wystarczajaco?
A po jakim czasie wrocilas do pracy i w jakim zawodzie jeśli mogę wiedzieć ?
Ja już tego samego dnia wstawałam z łóżka bez większych problemów, po wyjściu ze szpitala około 3 dni brałam Ibuprofen i antybiotyk a później już wszystko odstawiłam. Mnie osobiście aż tak to nie bolało. ?
Hey jak się czułaś tydzień po operacji ? Mogłaś już normalnie poruszać rękoma ?
Kasik123
Hej. Powiedz mi jak sie czujesz po 7 dniach od operacji? Masz jeszcze jakies bóle? Ja jestem 6 dzien i jestem bardzo ciekawa jak to wyglada u innych. Dziekuje za odpowiedz?
Dziewczyny proponuje zakończyć ta dyskusje. Najważniejsze, ze każda przeszła operacje normalnie bez żadnych komplikacji i oby tak dalej bo przecież powikłań na dobra sprawę mogłoby być mnóstwo... wielkość implantu to temat rzeka bo są różne budowy , na anatomię człowieka wpływu nie mamy , na instsgramie oglądałam zdj u jednego z chirurgów ( dodał zdj 4 pacjentek - u każdej piersi wyglądały inaczej u jednej wydawały się mniejsze u drugiej Dużo większe a tak na prawdę były powiększone tym samym implantem) , Aleksandra123 masz swoje zdanie -szanuje choć się z nim nie zgadzam.
Pozdrawiam :)
Kto powiedział że chce mieć miseczkę F? ? Ta rozmowa robi się poniżej jakiegokolwiek poziomu. Mam wrażenie, że nie rozumiesz w ogóle o czym ja pisze. ? Ja też mogłabym się pośmiać razem z mężem z Ciebie ale wystarczy trochę inteligencji żeby uznać ze to nie ma żadnego sensu. To by było na tyle.
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Pisanie że to "tragedia" czy "załamka" to nie jest wyrażanie opinie tylko już obrażanie. I nie mieszaj w to swojego faceta bo to już śmieszne. Mój też by nie był zachwycony Tobą, a mimo to nie lecę do niego że zdjęciem
Bo jestem szczuplejsza pod biustem. Tylko tyle. Nogi masz szczupłe, nie chude i moim zdaniem nie pasuje do tego tak duży biust. Ale to moje zdanie. Nie trzeba od razu pluc jadem i robić afery tylko dlatego bo nie jestem Tobą zachwycona ?
Stworzyłam ten wątek żeby się doradzić. I jak się okazało spotkałam tu parę dziewczyn które miały podobna sytuację i piersi im się mocno wybiły przez te 6 tygodni. Tylko tyle. Po co od razu pluc jadem w moja stronę i co najgorsze mieszać w to mężczyzn ? jeśli to że mnie wyśmiałas razem ze swoim partnerem Cię dowartościowuje to nie mam nic więcej do dodania.
Nie będę komentować twojego hejtu. I nie wiem po co mieszać w to swoich i cudzych mężów, skoro to babskie tematy. Jeśli Ci jest lepiej bo komuś dosrałaś to ciesz się . Pozdrawiam serdecznie.
Oj ten stanik spłaszcza i to bardzo. Jak ja go ubiorę i na to bluzkę to czuje się tak samo płaska jak byłam wcześniej. Nago jest dużo lepiej :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.