Czy mięsień trzyma mi pierś?

Anonim
Nik4
Warszawa · Utworzono: 11 lut 2025 · Ostatnia odpowiedź 15 lut 2025

Hej dziewczyny, 4 grudnia miałam operację, na początku obie piersi były dość “długie” i płaskie, nagle jedna opadła i zrobiła się piękna okrągła, druga nadal została taka podłużna i bardziej płaska. Czy to się ułoży i mam nie panikować na zaś? Wstawiam zdjęcie z dziś a także z grudnia gdy obie były jeszcze podobne

12 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Nik4
    15 lut 2025
    Najlepszy komentarz

Dom19, uważam że pani doktor działa bardzo profesjonalnie, rozmiar który będziesz miała będzie pasowal anatomicznie do Twojej sylwetki, ja jestem zadowolona, z A mam D, są ładne okrągłe, lecz nie przerysowane i wyglądają proporcjonalnie :))!!

• Anonim
    Agula92
    Użytkownik wyróżniony
    15 lut 2025

Oo ja miałam operacje 3 grudnia pod miesien :))

• Anonim
    Nik4
    15 lut 2025

Dla porównania wrzucam zdjęcie z dziś, zobaczcie dziewczyny - sukcesywnie opada z czasem

• Anonim
    Mir5
    14 lut 2025

Hej ja miałam operacje 27 stycznia i mam tak samo z prawą piersią ,też się stresowałam 🙂ale rozmawiałam z lekarzem i powiedział że to jest normalne 🙂

• Anonim
    Dom19
    14 lut 2025

Hej dziewczyny.. jestem przed operacją powiększania piersi u dr Oleander. Pani doktor proponuje mi implant okrągły 320 ml mówi że na większy już nie ma miejsca .. mówi że do moich rozmiarów inne będą już za duże.. mam 160 cm wzrostu 50 kg wagi steruje z małego B.. Czytam te wszystkie fora i wiedzę że niektóre dziewczyny wsadzają sobie implanty 700-400 i narzekają że za małe ...więc u mnie też się pojawiają obiegcje czy nie będzie to za mały implant.. możecie się ze mną podzielić zdjęciami przed i po wsadzeniu implantów 320-340 ml.. Może na te 340 ml jeszcze ja jakąś namówię

• Anonim
    Nik4
    13 lut 2025

Adaaa, nie przejmowałabym się na Twoim miejscu aż tak, chodzę na fizjoterapię, wczoraj mój fizjoterapeuta mówił mi żeby się nie martwić, to zdarza się często szczególnie u osób chudych jak np ja, wtedy mięsień potrafi dłużej potrzymać:) choć z każdym dniem widzę że jest coraz lepiej. Fizjoterapia też pomaga.

• Anonim
    Nik4
    13 lut 2025

Iskaa90, to motiva 350 corse, startowałam z zera :*

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    13 lut 2025

Boję się że mi tak zostanie 🤦‍♀️ ale oby się ułożyło.
    Myślę E mogło to i mnie być spowodowane tym że miałam spięte cała lewą stronę

• Anonim
    Adaaa
    Użytkownik wyróżniony
    13 lut 2025

Ja mam to samo
    Ale jestem 3 tyg po operacji
    Jedną jest piękna okrągła kształtna już
    A druga jest odwrotnie i sutek jest niżej 🫣

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    12 lut 2025

6 msc miało być a nie 6 max ;) także daj czas i będzie pięknie 😁

• Anonim
    Iskaa90
    Użytkownik wyróżniony
    12 lut 2025

Jaki rozmiar implantu ? Piękne są 😉

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    12 lut 2025

Spokojnie :) mięsień trzyma ok 6 max także cierpliwie patrz i zachwycają się zmianami :))

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać