Czy któraś z Was ma rozmiar B po powiększeniu?

Anonim
Marti830984
Bydgoszcz · Utworzono: 7 lis 2019 · Ostatnia odpowiedź 6 sty 2020

Kochane! Startuje z "0". Pod biustem 72, w biuście 76. Byłam na konsultacji i lekarz zaoferował implanty Motiva. Jedna pierś 230denim, druga 270 Full. Stwierdził, ze będzie to takie B. I wyprzedzając pytanie, poinformował, że więcej nie uda się włożyć, choćby chciał. Mam asymetrie, oraz różnice w wielkości, prawa zupełnie nic, lewa coś minimalnie wykiełkowało. I tak czytam te wszystkie posty, te duże pojemności... Czy któraś z dziewczyn była w podobnej sytuacji? Mimo, ze nic nie mam obecnie, to powinnam być zadowolona. Ale apetyt rośnie w miarę jedzenia. Aczkolwiek, skoro nie da rady włożyć więcej....

33 komentarze

Reklama
  • Anonim
    fanka837879
    6 sty 2020

Ja mialam przed op 75A teraz 380cc okragle high profil wyszlo 75D i jest super. Lepiej sie udac na rozmowe do kilku lekarzy :) wydaje mi sie ze przynajmniej 300cc powinnas wziasc bo bedziesz zalowac ze za male ;)

• Anonim
    angie848762
    Użytkownik wyróżniony
    6 sty 2020

Fantazja ciebie widze ponosi ? jeszcze nie dawno prosilas zebym wyslala tobie zdj biustu i odmowilam bo wspominalam,ze fejka nie rozsylam to teraz jakie smieci wypisujesz hahahah 

• Anonim
    usuniety_uzytk824128
    6 sty 2020

Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.

• Anonim
    angie848762
    Użytkownik wyróżniony
    6 sty 2020

Jestem tu zaledwie miesiac i przenigdy nie publikowalam zdjec hahahaha co za debilka-zglaszam ciebie do moderatorow bo nie pierwsza osobe tutaj obrazasz

• Anonim
    usuniety_uzytk824128
    5 sty 2020

• Anonim
    angie848762
    Użytkownik wyróżniony
    5 sty 2020

Moich? Pogięło ciebie laska??

• Anonim
    Lusi842533
    29 gru 2019

Byłam dziś u braffiterki. Myślałam, że będę miała rozmiar może C. A kobieta mi przyniosła biustonosze 65 F! Jestem w szoku. Biustonosz biustonoszowi nie równy. Ale w dobrym sklepie z bielizną pani powiedziała, że to rozmiar E lub F.

• Anonim
    usuniety_uzytk824128
    29 gru 2019

• Anonim
    Angie755152
    28 gru 2019

Brawo Ty, mam nadzieje ze nie sa juz widoczne

• Anonim
    Angie755152
    28 gru 2019

Masz racje, całkowicie sie zgadzam i dzieki za info, ten komentarz ze zdjęciami wrzuciłam po 2 w nocy , po 2 drinkach?masakra az mi wstyd, no nic, zdjecia usunęłam mam nadzieje ze nie są juz widoczne na szczescie twarzy nie widac
    Ps , majtki były ale skąpe? mimo wszystko mleko sie rozlało czasu nie cofnę ale z całego ❤️ dziekuje za komentarz . Nie obrażam sie wręcz jestem wdzięczna ❤️

• Anonim
    emanuela_w403106
    21 gru 2019

Kalina, skoro 5 lakerzy jest zgodnych to należy im uwierzyć! To, że u kogoś mogą być włożone większe nie znaczy, że u Ciebie tak. Lepiej nie ryzykuj!
    Pozdrawiam!

• Anonim
    Kelsi123
    20 gru 2019

właśnie radziłam się już około 5 lekarzy i każdy mówi ze jego zdaniem to zbyt duży ale ja wiem jaki efekt daje 300 cc i wiem że to mnie nie zadowoli i kompleksy pozostaną :(

• Anonim
    Blue_deep
    19 gru 2019

Oczywiście, ze tak. Tutaj a pewno znajdzisz dobrego lekarza, który Ci pomoże. Są dziewczyny, które z 0 maja i ponad 500.
    https://www.facebook.com/groups/169254116957152/

• Anonim
    Kelsi123
    18 gru 2019

Który lekarz nie boi się włożyć więcej niż 300 przy 0 miseczce 75 obowod ? jestem zalamana

• Anonim
    Blue_deep
    16 gru 2019

Zgadzam się, miałam ten sam problem. Po kilku latach wymieniłam implanty, bo za małe. Lepiej udać się jeszcze do innego lekarz i zasięgnąć innej opinii

• Anonim
    Kelsi123
    16 gru 2019

u kogo robiłaś ? lekarz mówił że "nie da się " więcej?

• Anonim
    Kelsi123
    16 gru 2019

u kogo operowałaś??

• Anonim
    usuniety_uzytk729289
    15 gru 2019

• Anonim
    Pati828803
    14 gru 2019

Mam 65F a w victoria's secret 32DD

• Anonim
    Ewela12
    14 gru 2019

Hej, na twoim miejscu udałabym się na kolejną konsultacje do innego lekarza. Ja tak samo nie miałam prawie w ogóle biustu i lekarz zaoferował mi implanty Motiva 300 ml z czego nie do końca jestem zadowolona ponieważ chciałam mieć wiekszy biust niż mam . Na chwilę obecną mam duże B ale C to nie jest więc gdybym teraz była w takiej sytuacji to na pewno wybrałabym się do kilku lekarzy na konsultacje żeby uzyskać wymarzony efekt . Pozdrawiam.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać