Widziałam gdzieś, że dr Chalcarz wykonuje zabiegi z użyciem większych implantów. Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z lekarzem?
To jest jakoś mało możliwe, że przeszukując fora internetowe nie ma żadnych opinii i zdjęć..
Dziewczyny, a z jaką wyjściówką wychodziłyście? ja a, ale ograniczeniem jest klatka 11 cm, lekarz zaproponował mi tylko 270 anatomiczne lub 315 okrągłe, a Wy jakie miałyście możliwości i na co się zdecydowałyście? mogę prosić jakieś fotki?
Post na FB z 30 czerwca.
Nie widzę tej Pani, a bynajmniej jej biustu:)
Kurde, więcej komentarzy na temat dr nie widzę :(
Operacja pierwsza. Dr mówił, że robi duże biustu na pewno coś ok 700 ml.
Jednka ma 500 druga 350 a trzecia to 400, jest na stronie fb i ig dr pod nazwą Ja Beata, choć myślałam że ma większe bo jest drobna.
Pierwsza operacja? Super, bo są blisko. Koleżanki mają duże implanty?
Jak do końca zejdzie opuchlizna, płyny i opadną to pewnie jeszcze mniejsze będą.
One tak wyglądają, że są duże bo zdjęcie z bliska. Miałam pod biustem 81 cm, małe B, wzrost 175, waga 64. Nie wiem jaki rozmiar mam teraz bo nie kupowałam jeszcze biustonosza nowego, chodzę cały czas w pooperacyjnym.
Z innej wejściówki startuje niestety, a wtedy trudniej o dobry efekt, Pani ma bardzo ładne 👌🏻
Ale Pani to chyba swoje ma wielkie:)
A mogę prosić o jakieś zdjęcia?
Na Fb na forach zero informacji, na beauty w Polsce nic
Troszkę się zaczęłam zastanawiam o co chodzi
Chciałabym duże implanty zastanawiam się nad Sirkiem lub Bromą
Hej ja robiłam i moje 3 koleżanki 😁 My robiłyśmy w Poznaniu, ale dr robi jeszcze w Bydgoszczy u Bieńkowskich w Klinice. Jeżeli chodzi o zdjęcia to dużo jest na FB i IG. My zadowolone z operacji 😁 choć jeszcze świeże bo op. była 06.10
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.