Niedawno powiększyłam biust w klinice w Katowicach i tak jak cieszyłam się jak małe dziecko przed jak i po tak teraz żałuje że poszłam właśnie tam :/ Doktor ma mnie w głębokim poważaniu nie interesuje go jak się leczą piersi,nie odpowiada na pytania zadane na mailu,dodzwonienie się do kliniki graniczy z cudem. Na wszystkie maile odpowiada asystentka A raczej na maila bo odpowiedziała tylko na jeden po mojej operacji :/ W dodatku nie czuje się tam mile widziana Lekarz ma kwaśna mine jak mnie przyjmuje Czy to według was normalne ? Czy każdy lekarz po zainkasowaniu pieniędzy za operacje nie interesuje się pacjentką ? Nie pytam o każda pierdole wręcz zadaje tylko kluczowe pytania a i tak muszę szukać na to odpowiedzi po internecie Mam nierówne piersi :/ Krzywe blizny i jest mi przykro za każdym razem jak patrzę w lustro Na pytania na wizytach stacjonarnych lekarz odpowiada tak lub nie i ogranicza się do krótkich wizyt kilku minutowych gdybym miała wybrać klinikę znowu na pewno ominęłab tą szerokim łukiem Miałyście podobne sytuacje ? Co byście zrobiły na moim miejscu ? :(
Słoneczko 626: szczerze to wymusiłam to na klinice, bo u mnie były komplikacje, z winy lekarza i powiedziałam, że klinika nie wywiązała się z warunków zawartej umowy, gdzie zapis jest wyraźny, że klinika dołoży wszelkich starań, aby zabieg był przeprowadzony w najlepszy sposób.
U mnie lekarz zapomniał założyć drenu, choć powinien, co sam przyznał po drugiej operacji następnego dnia i wtedy powiedziałam, że w związku z tym, nie zamierzam płacić za wizyty kontrolne, a lekarz, mający chyba poczucie winy, udostępnił mi swój nr i faktycznie był zawsze pod ręką.
Koleżanka, która też miała w tej klinice bez komplikacji oczywiście musiała płacić za wszystkie wizyty pokontrolne.
Ja po prostu chciałam sprawiedliwości, że skoro sprawę to wypada mieć poczucie godności.
Finalnie wyszło super, piersi są mega, więc lekarz też odetchnął z ulgą 😋
Mi mówił żeby się nie umawiała na wizytę tylko wciśnie mnie między inne pacjentki
Za wizytę oczywiście nie brał pieniędzy chociaż nie wiem czy można nazwać 3-4minutowa interakcje wizytą
Kiedyś napisałam nawet maila gdzie zadałam 5 pytań które zlał
Zazdroszczę,że Ci się tak udało Inka
Mój lekarz dał mi swój prywatny numer i odpisywał na *** nawet w niedzielę o 23:00.
Dodatkowo wszystkie wizyty po operacji miałam bezpłatne, bo klinika, w której robiłam zabieg akurat kasuje potem za każdą wizytę kontrolną.
Piersi powiększałam u Dr.Drozda
Moja Pani doktor jest ode mnie ponad 200 km ale kontakt mam z nią telefoniczny. Odpisuje nawet w weekendy . Jeżeli mnie coś martwilo to mogłam pojechać do kliniki i przyjmowała mnie od razu wykwalifikowana pielegniarka chirurgiczna i wysyłała zdjęcia Pani doktor
Gdyby było inaczej umarłabym że stresu
a gdzie dokładnie robilas operacje
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.