Dziewczyny, czy po powiększeniu piersi miałyście czucie w sutkach? Ja nie mam zupełnie. Jeśli również nie miałyście czucia , to po jakim czasie ono wróciło? Lekarz mi mówił, że może to potrwać nawet 6-9 miesięcy. Ale szczerze jest to nie komfortowe i jestem bardzo ciekawa jak to było u Was. Ja teraz jestem 8 tygodni po operacji.
Tak, dokładnie. Ja też byłam przerażona, co to będzie jak czucie nie wróci???? Ale wszystko jest oki. U Ciebie też będzie , tylko daj czasowi czas
Dziekuje Ci za podniesienie mnie na duchu czyli musze cierpliwie teraz czekac. Pozdrawiam
Na pewno minęło kilka miesięcy, zanim zaczęłam czuć. Kurde mogłam zapisywać jak to wszystko z tymi moimi cyckami przebiegało , bo to już rok za chwilę minie i nie wszystko pamiętam
No to super :) a pamietasz po jakim czasie? Ja wlasnie jestem 8-9 tyg po operacji i nadal czekam az wkoncu je poczuje :(
Tak ? wróciło
Hej, wiem ze minelo duzo czasu. Wrocilo ci czucie w sutkach?
Ja jestem 3tyg po operacji i strasznie boli mnie jeden sutek przy najmniejszym dotyku. Nie mam opuchlizny ani gorączki, sutek jest lekko zarozowiony i boli okrutnie. Nie wiem czy czymś go smarować czy robić jakieś kompresy. Macie jakieś rady? Póki co przykładam kompresy z sody ale na nic się to zdaje
Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Witam,
Niestety trwa to od kilku do kilkunastu miesięcy. Jest to bardzo indywidualna sprawa.
Pozdrawiamy
Proszę się nie martwić, tylko spokojnie udać na konsultację do Operatora. Bynajmniej nie chcę Pani straszyć, tylko staram się jakoś pomóc.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Dr Bartłomiej Zoń
Przestraszył mnie Pan, Panie doktorze. Zaczęłam się martwić.
Dzień dobry.
Czucie faktycznie może normalizować się przez kilka-kilkanaście miesięcy, natomiast całkowity brak czucia, moim zdaniem, po takim okresie od operacji, wymaga konsultacji lekarza operującego.
Pozdrawiam serdecznie.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej, Specjalista Chirurgii Ogólnej
Nie wiem już co gorsze ? brak czucia też okropne uczucie... Widzę, że jak nie w jedną to w drugą stronę ?
Ja jestem prawnie 4 miesiące po i sutki są nadwrażliwe. Nieprzyjemne uczucie przy dotyku. Tez mam nadzieje ze to szybko przejdzie. Swoją droga, nie pamietam żeby lekarz o tym wspominał przed operacja bądź po ???
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.